EL FUTUR DEL PIRAGÜISME NACIONAL COMPETIRÀ AQUEST CAP DE SETMANA AL NORD DE MALLORCA

127
A l’acte de presentació del campionat que va tenir lloc RCNPP hi assistiren Carles Gonyalons, director general d’Esports del Govern; Margalida Portells, directora insular d’Esports del Consell de Mallorca; Joaquín Cantalapiedra, regidor d’Esports d’Alcúdia; Antoni Cànaves, regidor de d’Esports de Pollença; Juan Carlos Fuentes, president de la Federaci Balear de Piragüisme, i Alan Ponte, president del RCNPP.

Aquest dissabte 28 d’abril tindrà lloc a les aigües del llac Esperança del Port d’Alcúdia el Campionat d’Espanya Joves Promeses de Piragüisme. El Reial Club Nàutic del Port de Pollença (RCNPP) ha estat l’encarregat d’organitzar, en col·laboració amb les federacions espanyola i balear, el primer campionat d’aquestes característiques que té lloc a les Balears.

707 palistes de les categories infantil i cadet, masculí i femení, de quinze comunitats autònomes competiran en representació de 105 clubs. La competició començarà a les 9 del matí i es podrà seguir en directe a la xarxa a la web laliga4sports.es. Els primers en llençar les seves embarcacions a l’aigua seran els competidors de cadet K1 5000 metres i canoa 5000 metres. L’horabaixa serà el torn dels infantils de kaiak i canoa, que faran la distància de 3000 metres.

Una particularitat d’aquest campionat és que tots els competidors i acompanyants, 2.500 persones, estaran allotjades al mateix hotel, el Belleviu Club, que es troba al costat del llac Esperança.

A més de la competició hi haurà una sèrie d’actes socials entre els quals hi ha una xerrada amb el dues vegades diploma olímpic, Sete Benavides, i un cercavila i festa de clausura al Reial Club Nautic del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT