FUTBOLISTES  PREFERENTS 

1839
Fotografia cedida per Joan Cerdà "Botana".

Els integrants retratats en aquesta instantània formaven part de l’equip del Club de Futbol Pollença que la temporada 1982-83 va passar de jugar a Primera Regional o Preferent, un ascens que va permetre tornar jugar derbis contra la Unió Deportiva Cultural, l’equip del Port de Pollença. I és que, per aleshores, la UDC, popularment conegut com el Cultural, ja jugava a Preferent. 

A la fotografia, s’hi poden veure drets i d’esquerra a dreta: Pep Llobera “Gornals”, Joan Cerdà “del bar de can Botana”, Miquel Bota, Alfredo Galindo, Martí Bosch i Mateu Vallori Bravo, i agenollats, també d’esquerra a dreta: Toni Borrego, Mateu Llobera “Gornals”, Joan Cladera “Randeta”, Manolo García Farelo i Toni Carbonell. 

En fi, una imatge per al record, un bon record que inicià una etapa breu, però engrescadora, per al futbol municipal. En aquest sentit, Pere Salas a Història de Pollença. Segle XX apunta que “fins al 1984-85 se succeïren vibrants enfrontaments entre ambdós equips [el CF Pollença i la UDC del Port], en els quals es traslladava la rivalitat entre els dos nuclis de població”. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT