FURGONETES D’AJUDA POLLENCINA ALS REFUGIATS SIRIANS

628
Quatre de les responsables de la recollida d'ajuda per als refugiats sirians a Pollença. Foto Marina Magraner.
Quatre de les responsables de la recollida d'ajuda per als refugiats sirians a Pollença. Foto Marina Magraner.

Fins a 4 furgonetes i un camió carregats de productes de primera necessitat per als refugiats sirians sortiren al llarg d’ahir, divendres 18 de març, des de Pollença.
Avui, les tasques de transport d’aquest material d’ajuda des de Pollença fins a Inca continuaran. Es calcula que tornaran omplir altres quatre furgonetes i un altre camió.
La recollida ja està tancada, perquè al conjunt de Mallorca s’han desbordat les expectatives i allò que fa falta són mans per classificar, empaquetar i identificar el contingut per enviar-ho cap a Quios. Feines que es duen a terme a diferents naus industrials d’Inca.
A més de mans, també fan falta doblers per poder enviar els contenidors (ja n’han enviat dos gràcies a l’ajuda de dos empresaris d’Inca i es calcula que hi ha material per omplir-ne fins a tres més) des del oort de Palma cap a Quios. Per tant, qui vulgui continuar enviant ajuda als refugiats que escapen de la guerra de Síria, pot fer-ho a través del compte corrent de Proem Aid: ES49 1491 0001 2021 7549 1022 i especificant com a referència “contenedor Mallorca”.
Entre el material recollit tant a Pollença com al Port, hi havia molta roba i, en canvi, pocs productes higiènics.
Els punts de recollida a Pollença eren Can Cuadrado, les Monges, Supermercat Suma i tenda de Kathi Bota, mentre que, al Port, era Marta Formes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT