FOTOGRAFIA DE FAMÍLIA

966

Es calcula que aquesta fotografia va ser feta aproximadament l’any 1932. És un retrat familiar, al qual apareixen tots els integrants de la família Cerdà – Marquet. De fet, a la primera línia de la fotografia, asseguts, hi apareixen els patriarques de la família, Bartomeu Cerdà Vives “Formentor” i Joana Aina Marquet Provençal “Meliana”. Al mig dels dos, hi ha la seva filla Antonina. Per altra banda, la resta de fills del matrimoni apareixen drets a la segona fila de la fotografia. D’esquerra a dreta, el nom dels fills són Tomeu, Margalida, Catalina, Jaume, Jerònima, Joana Aina i Antoni.
Aquesta fotografia ha estat cedida per Ignàsia Emazabel Cerdà, filla de Jerònima i néta de Tomeu i Joana Aina. Segons explica “aquesta fotografia se la feren el dia en què la meva tia Margalida es casava. De fet, surt a la fotografia vestida de novia, però un temps s’usava que anessin de negre. Precisament, el seu home no surt perquè era just una fotografia familiar”.
Pel que fa a la resta d’integrants de la família, segur que molts pollencins recorden els germans “Formentor”, que tants anys s’encarregaren del pi de Sant Antoni. Bé, idò, són precisament els dos joves que apareixen a banda i banda de la fotografia.

M. Magdalena Tortella

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT