FORMES, COLORS… MÚSICA I MOVIMENT

791

En el transcurs d’una jornada, la d’ahir 29 de juliol, en què Ràdio Pollença va emetre en directe des de la plaça Vella, l’activitat programada en motiu de les festes de la Patrona va tenir formes, colors… música i moviment.

Des d’ahir i fins al 25 de setembre, al Claustre de Sant Domingo, es mostren 5 escultures de formes diferents i missatges intensos de l’artista Gerard Matas, a qui, des de Pollença, es vol retre “Un petit homenatge”.

I si les formes les posà l’Art, el color va venir de la mà del Xop Parc que es muntà a Can Conill, per als més petits. A més de festa de l’escuma, enguany, s’anunciava una festa holly que, si bé va divertir els infants, se sentiren queixes per part dels pares, perquè els “convidaven” a comprar una bosseta de pólvores de colors a 4 euros cada una, cosa que no els va agradar gaire, perquè, a més de car, haurien pogut avisar-los al programa.

PUBLICITAT

Pel que fa a la música i al moviment, hi va haver, a la plaça de ca les Monnares, ball de pagès a càrrec de l’escola de Racó de Tramuntana que, després de l’actuació dels alumnes, obrí el ball a tothom amb els Ballugall.

Al Claustre del Convent, fins a cinc corals entre les quals la de Pollença oferiren un concert de Gospel en el transcurs del qual es va acomiadar qui ha estat director de la formació, el músic Joan Laínez, durant els darrers vuit anys.

I, a la plaça Major, la vetlada es va allargar amb la Gran Nit de Swing amb música en directe i va ballar qui va voler.

 

Avui 29 de juliol

A les 19 hores, a la plaça de ca les Monnares, hi ha el Dragut Festival amb concerts de Main Line 10, Trallery, Frontman and the Managers, Garanya, Circosmics i Superlipopet, d’una banda, i concerts de Reggae Sound System amb Dub Kontaktua, Fuaka, Dub Inmersion, Dubsetta. I també exposicions, tallers, música, malabars i jocs per a infants.

A les 20’30 hores, a la plaça Major, es farà la III Trobada de Ball en Línia, a benefici de l’AECC. Donatiu: 5 euros

A les 21’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi ha la Revertla Pollencina durant la qual es retrà homenatge a Monserrate Amengual Cànaves i es farà un acte de reconeixement a Ramon Picó i Campamar en el centenari de la seva mort, amb les actuacions de Ballugall, Racó de Tramuntana, Martí Sáez i Elisa Sayrol, Coral Arrels Pollencines, Pere Guillem, Esteve Perich i Martí de la Punta, Aires de la Cala, Xeremiers Orats, Joan Carles Munar, Jaume Mas, Toni Cerdà, Damià Oliver, Pere Llobera i un parell de sorpreses increïbles!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital