FORMENTOR SOLIDARI REPARTEIX UN BON PESSIC D’EUROS A DIVERSES ASSOCIACIONS

1202
Representants de les entitats beneficiàries de Formentor Solidari amb representants d'Emin Capital i de l'Ajuntament.

Just ara Formentor Solidari acaba de repartir un bon pessic d’euros a diferents associacions socials. Per ser exactes, han donat un total de 131.348 euros, a raó de 32.837 euros per a cada entitat. Les associacions beneficiàries han estat l’Associació Pro Ajuda als Discapacitats de Pollença, Associació de Pares d’Infants amb Càncer de les illes Balears (Aspanob), Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA) i Assocació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR).

L’acte de lliurament ha tengut lloc avui dijous 7 de gener, a Can Llobera. A més dels representants de PRODIS, Aspanob, AFAMA i ABAIMAR, han assistit el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, i els representants d’Emin Capital, Jordi Badia, Carmen Cuesta i Nora Tugores.

Formentor Solidari era el nom de l’esdeveniment organitzat per la nova propietat de l’Hotel Formentor que, tan aviat va haver adquirit l’immoble, organitzà una venda de mobles i utillatge de l’Hotel. Els doblers recaptats en aquesta venda, que va tenir tant d’èxit que es va haver de tancar abans del previst en acabar els objectes per vendre, s’han repartit íntegrament entre les quatre entitats amb finalitats socials abans esmentades.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT