DE FORMENTOR, DEL PORT, DE L’ESTIU… I MÉS NOVES

96
Turistes tornant de Formentor mentre llegeixen el nou PiP

El PUNT iNFORMATIU de la segona quinzena del mes de juny arriba amb notícies com llançadora de Formentor, que començarà a funcionar aquest estiu a mode de prova pilot. De moment, les diferents administracions amb competències sobre aquest projecte mantenen reunions per tancar els serrells que, a hores d’ara, estan per fermar.
Aquest servei no es podria donar sense comptar amb l’estació d’autobusos que es va començar a funcionar l’1 de juny i en la qual es concentren les línies regulars que operen amb el Port de Pollença.

Per altra banda, aquestes setmanes, també s’ha inaugurat la nova electrificació de la zona portuària, on, justament, es va produir un incendi de tres barques la investigació del qual encara és oberta.

També es recull un avanç del Dia Internacional de la Música amb el qual Pollença donarà el sus a l’estiu amb música, molta música, la que posaran una vintena de grups locals a diferents indrets del municipi. Això serà el proper 21 de juny, a partir de les 18 hores, a distints racons del centre històric de Pollença, on grups musicals de diferents estils oferiran concerts per a la gent que hi passi. Hi haurà més activitats durant l’horabaixa, vespre i nit del 21 de juny, i fins i tot alguna sorpresa.

No hi falta la informació corresponent als projectes que, una vegada tancat el període de votació, es duran a terme amb els primers pressupostos participatius de Pollença.
Mentrestant, continua la digitalització de l’arxiu històric municipal, els pescadors ja estan preparats per compartir les festes de Sant Pere amb tothom i aquest mes de juny Pollença donarà visibilitat al col·lectiu LGTBI.

PUBLICITAT

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT