FORMENTOR EL MAR DE LAS PALABRAS AL FESTIVAL DE BEGUR

246

El documental Formentor el mar de las palabras, dirigit per José Luis López-Linares, obrirà avui diumenge 11 d’octubre la secció Mediterràniament del Festival Internacional de Cinema de Begur, a la Costa Brava. La nova secció del Festival posa el focus en llargmetratges i curtmetratges de ficció i documtals produïts a països de Mediterrani.

El film se projectarà el proper diumenge 11 d’octubre, a les 11 hores, al Cinema Casino, seu del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava.

Rodat l’any passat en Espanya i l’Argentina, el documental repassa la història del mític Hotel Formentor, que des que va ser fundat l’any 90 per l’humanista argentí Adan Diehl, ha estat punt de trobada i refugi dels personatges més relevants del segle XX.

Un establiment de fama mundial convertit en icone que va assentar les bases del turisme cultural i de luxe a Espanya. Ha allotjat al llarg dels anys estrelles com Audrey Hepburn, Charles Chaplin, Gary Cooper, Cary Grant, John Wayne, Anna Netrebko, Grace Kelly o Rainiero de Mónaco, així com també escriptors com Camilo José Cela, Carlos Barral, Robert Graves o Mario Vargas Llosa.

PUBLICITAT

Formentor el mar de las palabras posa el focus en la relació de l’hotel amb el món de l’alta cultura a través del testimoni en primera persona d’artistes enamorats del lloc com el pianista Lang Lang, el director d’oarquestra Gustavo Dudamel, l’actriu i cantant Jane Birkin, la soprano Ainhoa Arteta i escriptors com Roberto Calasso o Annie Ernaux, entre altres.

FORMENTOR EL MAR DE LAS PALABRAS es una producción de Barceló Hotel Group que cuenta con producción ejecutiva de Morena Films y distribución de Mosaico Filmes. Producido por Juan Gordon y Rodrigo Espinel, el guion está firmado por José Luis López-Linares, Cristina Otero y Luis Acebes mientras que Pablo B. Guzmán y Cristina Otero han realizado el montaje.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT