FOMENT DEL TURISME RECONEIX L’HOTEL ILLA D’OR

749

La premsa autonòmica avui es fa ressò que Foment del Turisme de Mallorca distingirà l’hotel Illa d’Or del Port de Pollença amb motiu del 90è aniversari. La pandèmia del coronavirus va impedir que l’any passat es concedissin els tradicionals guardons de Foment del Turisme, però aquest 2021 reprenen el lliurament dels guardons que es farà el dilluns 13 de novembre, a les 19’30 hores, al CaixaForum de Palma.

L’Illa d’Or és un dels hotels clàssics del Port de Pollença, un hotel que s’ha anat adaptant a les exigències dels nous temps, sense abandonar el tracte distingit a una clientela fidel. La bellesa del paisatge contribueix en fer de l’Illa d’Or un indret especial.

A més de l’hotel Illa d’Or del Port de Pollença, Foment del Turisme de Mallorca distingirà també l’aeroport de Son Bonet i l’arabella Golf Mallorca. Les medalles d’or seran per a la periodista Margalida Magraner Marcús, a títol pòstum; per al fundador i president del Grup Garden, Miquel Ramis Puigrós i per a la directora de l’Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno, Maria José Moreno Martín.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT