FITUR, LA PRIMERA GRAN CITA PRESENCIAL DEL SECTOR TURÍSTIC

98
L'stand de les illes Balears a FITUR 2021.

Avui, dimecres 19 de maig, al recinte firal d’IFEMA a Madrid, arrenca FITUR 2021, la primera gran cita presencial del sector turístic des de l’inici de la pandèmia per la covid-19. Encara que no sigui a les dates habituals, aquesta és una cita imprescindible per atreure visitants que fcin possible la recuperació de l’activitat turística.

La presidenta del Govern de les illes Balears, Francina Armengol, acompanyada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, participarà durant aquest matí en els diferents actes organitzats amb motiu de la celebració de la fira de turisme FITUR 2021.

Després de la inauguració oficial de FITUR, la presidenta Armengol havia de visitar l’estand de les illes Balears per fer-hi un recorregut i visitar les diferents empreses, els consells insulars i els ajuntaments coexpositors presents a la Fira.

Hi són presents els consells insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Entre els ajuntament que hi participaran per part de Mallorca, hi ha el de Pollença, així com el de Palma, Calvià, Andratx, Alcúdia, Felanitx, Santanyí, Manacor, Cala Millor, Llucmajor i Capdepera, i, per part de Menorca, els ajuntaments de Maó i Ciutadella.

PUBLICITAT

A migdia, està previst que la presidenta Armengol i el conseller Negueruela presentin l’estratègia de reactivació turística i seguretat de destinació, a la plaça de l’estand de les Illes Balears.

Després de visitar l’stand d’Eivissa, la presidenta Armengol participarà en el lliurament de la tercera edició dels premis Hotels & Tourism.

Entre altres, està previst que la delegació de les illes Balears es reuneixin amb el director general d’Easyjet Espanya i Portugal, Javier Gandara; amb el president d’Iberia, Javier Sánchez-Prieto, i amb el president d’Iberia Express, Carlos Gómez, entre altres.

Durant els tres dies, FITUR 2021 serà escenari de trobades professionals, de reunions amb diferents agències de viatges i amb representants d’Oficines Espanyoles de Turisme a Regne Unit, París, Zuric, Berlín i Frankfurt amb la intenció d’aconseguir acords de col·laboració que siguin beneficiosos per la comercialització de Pollença i, a la vegada, estar pendents de les últimes notícies que hi pugui haver en relació al comportament dels mercats emissors pel que fa a la intenció de viatjar a l’illa aquesta temporada 2021.

Conscients que la connectivitat és un factor clau per aconseguir la millor temporada turística possible en un context marcat per la pandèmia, la presidenta del Govern de les illes Balears també té en agenda trobades amb representants de diferents companyies aèries i marítimes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT