FIRA DEL VI POLLENÇA 2018

263

Aquest dissabte 21 d’abril i el diumenge 22 se celebrarà al claustre de Sant Domingo La Fira del Vi de Pollença, que aquest 2018 arriba a la quinzena edició.

Enguany els visitants es trobaran amb un canvi d’imatge en la decoració. Fa devers vuit anys ja va haver-hi un canvi i enguany es torna a canviar perquè les paradetes siguin més vistoses i funcionals: hi haurà nous indicadors, taules…

Pel que fa a la participació, hi haurà 39 cellers, això és la mateixa quantitat de l’any passat. Ara bé, no són els mateixos, n’hi ha que tornen i n’hi ha de nous com ara la bodega Virrei de Cala Pi i De viñas y viñedos Tramuntana de Pollença.

Preu i horari

El funcionament de la Fira del Vi serà ben igual que aquests anys anteriors. Això sí, el preu de l’entrada s’ha pujat una mica; dos euros. En poques paraules, l’any passat l’entrada a la Fira del Vi era de 10 euros i enguany se n’hauran de pagar 12. Ara, l’entrada és de 8 euros, i la quantitat a crèdit per comprar vi és de 4 euros.

PUBLICITAT

Els horaris d’obertura seran el dissabte deles 10 hores a les 20’30 i el diumenge de les 10 hores a les 14 hores. La taquilla però, tancarà una hora abans.

Sobre la visita de professionals, després d’haver intentat obrir durant unes hores exclusivament per a professionals, s’ha llevat perque no funcionava. Així que, allò que nosaltres recomana l’organització , és que els professionals passin el dissabte entre les 10 i les 17 hores, o el diumenge de 10 a 12 hores, que són un bon moment per intercanviar impressions amb els bodeguers, ja que no hi ha tanta gent.

Del lema i altres detalls

En aquesta quinzena edició, la Fira del Vi duu el lema de “A poc a poc” que, en paraules d’Antoni Cànaves, “té a veure al recorregut fet per arribar a quinze anys i també al consum responsable”.

Sobre l’afluència de visitants que esperen en aquesta quinzena edició, el president del Vi Primitiu com a organitzador de la Fira del Vi, Josep Bibiloni, va posar en valor “la classe i el nivell dels visitants que cada any ve a la fira i que no ens podem ni imaginar. Ve gent de tot el món. Enguany, ens ha arribat un correu d’un distribuïdor de Califòrnia”. A banda que “hi ha nombrosos distribuïdors i someliers europeus que, tenen la Fira del Vi de Pollença, com un referent anual als seus calendaris i que vénen cada any”, conclogué Bibiloni qui també va afegir dues normes noves: “no permetrem que entrin menjar a la Fira i tampoc es permetrà fumar. Això sí, podran entrar i sortir”.

Els comerços de l’Asociació de Comerciants de Pollença col·laboren amb la Fira del Vi a través d’un sorteig d’entrades que repartiran entre els compradors que gastin més de 10 euros en els seus negocis.

Finalment, cal dir que “l’exposició de l’església del Roser estarà tancada des del dimecres18 d’abril fins al dilluns 23 d’abril, perquè s’usa com a centre logístic i no s’ha trobat cap lloc alternatiu,

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital