FINALITZA LA XXIII REGATA BADIA DE POLLENÇA

140
Sortida desde Port Ginesta. Foto: Valentina Libri

29 creuers sortiren el divendres a les 16 hores de Port Ginesta (Sitges) en direcció al Port de Pollença, amb la intenció de ser els més ràpids en navegació a vela de la XXIII Regata Badia de Pollença. Foren 104 milles nàutiques en la qual els patrons i tripulacions hi hagueren de veure-se-les amb vents molt diversos, des d’una calma total a partir de la mitjanit fins a un vent fort de gregal que va començar a bufar de matinada i que va possibilitar un darrer tram amb una navegació a gran velocitat. Aquesta regata d’altura puntuable para el Campionat de Catalunya de Solitaris, A2 i Tripulació completa.

Foto: Andrés Oliva amb la col·laboració de Pedreo Egea, de Catamaran Center a la sortida desde Port Ginesta

El primer a arribar al Reial Club Nàutic del Port de Pollença va ser l’Enigma” (RCN Barcelona) a les 9:40 del matí, però el guanyador de la classificació absoluta, després d’aplicar els temps de compensació, va ser el “Diabolique”(Royal Belgium Sailing Club) amb un temps de 18 hores i 58 minuts. El segon classificat va ser “Orana” (Club Nàutic Vilanova) i el tercer el “Coneix (RCM Barcelona). Pel que fa a les embarcacions locals, el “Jintonique” (RCN Port de Pollença) de Juan Manuel Prats va quedar en 8a posició a la general amb un temps de 23 hores i 43 minuts, mentre que el “Rosina di Mare” (RCN Port de Pollença) d’Amador Magraner, va fer 15è a la general 20 hores i 21 minuts.

Rosina di Mare, d’Amador Magraner. Foto: Valentina Libri

L’entrega de trofeus va ser el diumenge a les 12 hores a la sala d’actes del RCN Port de Pollença. Hi assistí la regidora de turisme de l’Ajuntament de Pollença, Maria Buades, el delegat del Port de Pollença, Andrés Nevado i el director de la regata, Enrique Curt. El Reial Club Nàutic del Port de Pollença va estar representat per Pere Antoni Nadal i Pere Antoni Borràs, Alfons Echegaray, hi assistí en representació de la família que dóna nom al trofeu al guanyador, “Trofeo Alfonso Echegaray”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT