FINALITZA LA SETMANA INTERNACIONAL DE CICLISME MÀSTER AMB TRES PROVES DISPUTADES A POLLENÇA

122

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Setmana Internacional de Ciclisme Màster amb la participació de prop de 130 corredors d’entre 30 i 70 anys. En total han estat tres etapes amb sortida i arribada al Port de Pollença que han tingut lloc entre el divendres 16 de setembre i el diumenge 18. Les dues primeres etapes, la primera per etapes i la segona en ruta, conformaven la XXIII Challenge Volta a Mallorca per a Màsters, mentre que el diumenge es va disputar la XXVI Copa d’Europa Màster.

Pel que fa a les classificacions generals després de la segona etapa de la Challenge, Javier Salmerón va mantenir el lideratge de la carrera i de Millor Ciclista Balear. El premi de la Muntanya va ser Raúl Patiño i Thomas Grigson, va ser el guanyador de les Metes Volants.

El millor equip de les categories M-30 i 40 va ser Qromia-Bicimetrics que compta amb Javier Salmerón com un dels seus corredors i el millor equip espanyol (no Balear) haestat Pinturex-Team Lozano.

La cerimònia final de lliurament de trofeus es va celebrar a Pro Cycle Hire i vacomptar amb la presència de l’amfitrió, el Sr. Bruce Griffith, el Sr. Andreu Serra, conseller Executiu de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, la Sra. Bianca Aguilar, Regidora d’Esports de Pollença, la Sra. Francisca Cerdà, Regidora de Serveis Socials de Pollença i Gabriel Mayol en representació de Distribucions Túnel

PUBLICITAT

D’altra banda la Copa d’Europa Màster al Port de Pollença va ser una jornada marcada per un sol radiant. Al pòdium han estat representant el ciclisme mallorquí Ramon Ros medalla de bronze en M50 i Bernat Noguera, 5è classificat en la mateixa categoria. En la categoria M-55 tenim a Pere Mulet, que participa amb el C.C. Inca va ser 3r. En M-35 teníem al mallorquí Raúl Marquez de l’Qromia va quedar 5è en la seva classe. La classe amb mes popularitat Balear ha estat la M-40 que incloïa Toni Vallcaneras, Toni Muntaner, Luis Marcelino Fernández i Javier Salmerón.

Els guanyadors en les diferents categories foren: Alejandro Martínez (ESP) en M30, Pedro Jose López (ESP) en M35, Carlos Ivan Vidal (ESP) en M40, Raúl Patiño (ESP) en M45, José Madrigal (ESP) en M50, Ashley Holding (GBR) en M55, Artur Splawski (POL) en M60 i José Ruiz (ESP) en M65.

El guanyador de cada categoria va rebre el mallot i la medalla d’or que l’acredita com el millor Màster d’Europa.

La Copa d’Europa Màster compta entre els participants amb nombrosos campions d’altres països que venen a Mallorca a participar en una de les últimes proves internacionals per a Màsters de la temporada.

La prova s’ha desenvolupat complint tots els protocols sanitaris amb motiu de la COVID-19. Les classificacions completes es poden trobar a la web www.vueltamallorca.com/semana-masters

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT