FIL A L’AGULLA PER A L’ESCOLETA MUNICIPAL DE POLLENÇA

1361

En aquest inici de curs tan inusual, des de l’àrea d’Educació, anuncien que han posat fil a l’agulla per cobrir un servei molt esperat a Pollença poble: una escoleta municipal.

Segons el regidor d’Educació, Josep Marquet, “l’ideal seria fer una escoleta municipal des de zero: trobar un solar adequat i construir-la de bell nou, però això és un projecte d’anys i, aquí, necessitam una solució més ràpida”. Per això, comenta que “tan aviat com vàrem saber que l’escoleta Voliaina es volien jubilar, ens posarem en contacte amb les propietàries. També hem temptejat la propietat del local. Però, és clar, l’administració ha de seguir unes pautes, per la qual cosa, ara mateix, el principal escull és la legalitat. Amb això, es treballa”.

Fet i fet, és molt probable que aquest curs no funcioni l’escoleta municipal a Pollença, perquè “no hi ha res fermat, però tan aviat com tenguem resolta la qüestió legal, iniciarem els tràmits i obrirem tot d’una que poguem”, ha assegurat Marquet.

En qualsevol cas, el mateix regidor d’Educació, Josep Marquet, ha volgut deixar clar que “aquesta és una sortida provisional, per poder donar un servei demandat fins ara que s’ha vist afectat per la pandèmia”. No debades, ara mateix, a l’Escoleta Municipal de la Gola, al Moll, hi ha places disponibles a tots els nivells.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT