FESTIVAL: GERMANS KHACHATRYAN I L’ACCADEMIA DEL PIACERE

57

Traspassat l’equador, el Festival de Música de Pollença continua amb dos concerts “atrevits”. D’una banda, demà, dissabte 17 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo, els germans Sergey i Lusine Khachatryan demostraran com recullen la tradició eslava amb tècnica virtuosa.

A la primera part del concert, sonaran la Sonata per a violí i piano en Si Bemoll Major número 32, K. 454 de Mozart i la Sonata per a violí i piano número 2 en Re Major opus 94 de Prokófiev. A la segona part, tocaran Sonata per a violí i piano en La Major de Cesar Franck.

El dimecres 21 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo, serà el torn d’un dels grups de música antiga més atrevits de l’Estat espanyol i, fins i tot, d’Europa: l’Accademia del Piacere amb Fahmi Alqhai com a director i violino da gamba, i la soprano de veu clara i pulcra Núria Rial; una cantant amb molts recursos, especialista en música antiga, brillant fins a la interpretació de música contemporània.

L’Accademia del Piacere presentarà l’espectacle Muera Cupido, exemple d’italianització de la música espanyola del segle XVIII, que recull la tradició musical teatral a Espanya entorn a 1700, amb el qual demostraran que la música antiga pot ser viva.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT