LES FESTES MÉS MOLLERES: SANT PERE 2018

352

Per molt turístic que sigui el Port de Pollença, les festes més molleres són les de Sant Pere, que comencen avui i que s’allarguen fins a dissabte 30 de juny, o sigui tres dies amb activitats senzilles, com els pescadors i mariners que veuen el Moll des de la mar.

Dijous 28 de juny

Avui, dijous 28 de juny, a les 19’30 hores, la Banda de Cornetes i Tambors faran una cercavila pel Port, tot anunciant que comencen les festes de Sant Pere. A partir de les 20 hores, al Moll Vell, hi haurà la Sardinada Popular que, a partir de les 22 hores, estarà animada per l’actuació musical de la pollencina Maria Antònia Serra. A més a més, hi haurà cremada de rom per a tots els assistents.

Divendres 29 de juny, Sant Pere

Ja el 29 de juny, dia de Sant Pere, l’activitat començarà a les 11 hores amb una Missa Solemne a l’església de la Mare de Déu del Carme durant la qual cantarà el Cor de Colonya.
En sortir de missa, al Moll Vell (on es duran a terme la major part dels actes amb motiu de Sant Pere), es retrà homenatge a Salvador Pérez, pescador jubilat aquest darrer any. En el transcurs d’aquest emotiu acte, hi haurà un aperitiu per als assistents.

A les 14 hores, hi haurà el dinar de germanor que, enguany, es farà al restaurant La Llonja. Aquelles persones que vulguin assistir-hi, han de saber que s’han d’inscriure abans del 26 de juny, a la Confraria de Pescadors. També es poden inscriure via telefònica (971868106 o 680557949).

PUBLICITAT

Dissabte 30 de Juny

Ja per acabar el dissabte 30 de juny, a partir les 21 hores, al Moll Vell, hi haurà un pa amb oli solidari amb ABAIMAR i, a partir de les 21’30 hores, allà mateix, hi haurà ball de pagès a càrrecd’Aires de la Cala.
Durant les festes de Sant Pere, ABAIMAR es farà càrrec de la taverna del Moll Vell. A més a més, durant aquests tres dies: 28, 29 i 30 de juny, entre les 18 i les 23 hores, al mateix Moll Vell, hi haurà Mercadet de Sant Pere.

Concurs “Badia de Pollença”

Dia 29 de juny, a les 13 hores, a la Sala de Socis del Club Nàutic, es lliuraran els premis del VI concurs de dibuix “Badia de Pollença” en el qual participen els alumnes d’Educació Infantils de les escoles del Port; això és el CEIP Port de Pollença, el CEIP Miquel Capllonch i l’Escoleta Sant Vicenç de Paül. Aquesta activitat està organitzada pels Amics de Sant Antoni en col·laboració amb l’ajuntament de Pollença, el Club Nàutic, la Confraria de Pescadors, JOVI i els centres educatius esmentats. Qui vulgui veure els dibuixos dels infants que han participat al concurs “Badia de Pollença”, ho podrà fer entre el 20 de juny i el 20 de juliol, a la mateixa Sala de Socis del Club Nàutic.

Sant Pere a Ràdio Pollença

Durant tot el dia 28 de juny, Ràdio Pollença emetrà un Especial Sant Pere des del mateix Port. Hi haurà entrevistes i els micròfons estaran oberts per a tothom qui vulgui dir la seva. La programació ha començat a les 10 hores, amb un Fil per Randa Especial Sant Pere, que s’allargarà fins a les 13 hores. Ja el capvespre, entre les 17 i les 20 hores, hi haurà Petits Plaers Especial Sant Pere. I, en la recta final, de les 20 a les 21 hores, La Cantina du Vagos, amb el segell de l’ADV que emetran un programa en viu, amb sorpreses, convidats, imitacions i molt d’humor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT