FESTES I MÉS FESTES: DEL CARME, DELS CAMIONERS, DEL CLUB…

157

El primer cap de setmana sencer de juliol arriba carregat de festes, festes i més festes com les de la Mare de Déu del Carme al Port, la dels Camioners, la del soci del Club i alguna altra activitat com ara el darrer acte del programa de visualització del col·lectiu LGTBI.

Marc Cerdó Ensenyat enceta les Festes del Carme

Avui, divendres 6 de juliol, a les 20 hores, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port (AVVP), s’inaugurarà l’exposició “Què hem fet aquest hivern?” amb els treballs realitzats al diferents tallers impulsats per l’AVVP.

I a les 21 hores, a l’església del Port, l’escriptor del Marc Cerdó Ensenyat encetarà les Festes del Carme amb el pregó que ha titulat “Terra Ferida”. En acabar, el Cor de Pollença interpretarà alguns temes.

PUBLICITAT

A la sortida, hi haurà granissat per a tothom i un concert a càrrec de la Banda de Música de Pollença.

Les festes continuaran fins al 15 de juliol. Del programa d’actes, puntinformatiu.cat en donarà més detall demà dissabte 7 de juliol.

Els camioners passaran per la primera línia del Port

Avui, divendres 6 de juliol, a les 22 hores, l’Agrupació de Camioners començarà les Festes de Sant Cristòfol amb una gran revetla davant el restaurant Monument de Pollença, amb música en directe a càrrec de la cantant Maria Antònia Serra.

Demà, dissabte 7 de juliol, a les 8’30 hores, a l’aparcament de l’Hort del camí del Puig, hi haurà la concentració de camions. Tots plegats aniran a fer la pregària a Sant Cristòfol i a beneir els camions.

Abans de berenar (a les 10 hores, al restaurant Monument), faran una volteta per Pollença poble repartint caramels i, havent berenat, sortiran cap a la Cala Sant Vicenç i el Port, on finalment passaran per la primera línia. I és que el nou Passeig, en aquestes hores, és obert al trànsit rodat.

Finalment, a les 14 hores, hi haurà el dinar de companyonia al restaurant Monument amb què posaran punt a la seva Festa de 2018.

Cinema per tancar els actes amb motiu del Dia LGTBI

El 22 de juny començaren els actes per donar visibilitat al col·lectiu Lèsbic, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual (LGTIBI), coincidint que el 28 de juny és el Dia Internacional del LGTBI. Avui, divendres 6 de juny, a les 21’30 hores, a la plaça Vella, es farà una sessió de cinefòrum entorn del film Pride, a càrrec del col·lectiu Ben Amics.

Aquesta és la primera vegada que Pollença ha organitzat un programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional del LGTBI.

Festa del Soci del Club

Demà, dissabte 7 de juliol, a partir de les 21 hores, a la plaça del Mercat, hi haurà la Festa del Soci del Club Pollença de 2018. Per assistir, calia retirar els tiquets abans d’ahir, dijous 5 de juliol.

Sigui com sigui, els comensals hauran de presentar el tiquet i el carnet perquè els serveixin el sopar que, com bé sap tothom, és a base de carn de vedella a la brasa, que cadascú s’ha de torrar a les graelles habilitades amb aquesta fi, i trempó. No hi falten postres com tampoc aigua, vi i cava.

Glòria Argany a la Fundació Dionís Bennàssar

Demà, dissabte 7 de juliol, a les 21 hores, al Museu Dionís Bennàssar (carrer Roca, 14 – Pollença), hi haurà un concert solidari de la pianista Glòria Argany. Interpretarà obres de Granados, Chopin, Liszt, Debussy i altres mestres del piano.

L’entrada serà lliure amb taquilla inversa. Els doblers recaptats entre el públic es destinaran a benefici del Mercy Centre de Bangkok, de Mercy Menorca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT