FESTES DEL CARME I SANT CRISTÒFOL

1030
Festa de Sant Cristòfol 2015. Foto d'arxiu.

Les festes del Carme comencen oficialment demà, divendres 10 de juliol, a les 21 hores, a l’Església del Port, amb el pregó que pronunciarà la llicenciada en Història de l’Art, Sílvia Pizarro. A continuació, Jorge Gil oferirà el concert “Piano de cine”.
Entre els dies 11 i 19 de juliol, hi haurà activitats ben diverses com la Cursa Marinera, la Festa Marinera i la Festa Marinera Infantil, ball de pagès, activitats infantils diverses, concerts i el Sopar Solidari d’ABAIMAR. Com és costum, les festes acabaran amb la tradicional processó de les barques per dins la badia de Pollença, amb les imatges de la Mare de Déu del Carme i de Sant Pere.

Festa dels camioners
L’Agrupació de Camioners de Pollença celebraran Sant Cristòfol amb una festa que començarà la vetlada de divendres 10 de juliol, al Camp de l’Om amb una berbena i continuarà el dissabte 11 de juliol, amb una missa, un berenar i el tradicional recorregut dels camioners pels carrers de Pollença, Sant Vicenç i el Port. Per acabar, tots plegats compartiran un dinar de companyonia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT