FESTES DEL CARME I QUALQUE COSETA MÉS

654

Juliol ha començat amb molta activitat, al Port de Pollença, celebren les Festes de la Mare de Déu del Carme, però hi ha qualque coseta més com ara la Festa dels Camioners i un concert de música clàssica al Claustre de Sant Domingo, així com el lliurament dels premis del Curt Club sobre el qual trobareu més informació clicant aquí.

Festes del Carme

Ahir varen començar les Festes del Carme amb la inauguració de l’exposició de fotografia de Xesca Serra “Enxarxats” que es podrà visitar al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença fins al 17 de juliol, cada dia de 19 a 21 hores, i amb el pregó que pronuncià la germana de la Caritat, Sor Catalina Ribes.

Screenshot_20160709-095132

PUBLICITAT

Demà, dissabte 9 de juliol, l’activitat es concentrarà amb la Cursa Marinera, que començarà a les 21 hores, al passeig Saralegui, d’una banda, i amb la Festa marinera amb Deejays Group, a partir de les 23’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch.

Diumenge, 10 de juliol, a les 20 hores, a l’església de la Mare de Déu del Carme, hi haurà un concert a càrrec de la Coral de la Pobla i el Cor de Pollença.

Dilluns, 11 de juliol, a les 21’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, els Amics del Ball Espectacles posaran en escena el musical En el corazón de la selva, un espectacle per a tota la família amb una història plena d’aventures i emocions en el qual no hi falten les coreografies, les acrobàcies i les interpretacions.

La programació amb motiu de les Festes de la Mare de Déu del Carme continuaran fins al diumenge 17 de juliol, de manera que anirem informant a mesura que avanci la setmana.

 

Festa dels Camioners

Després de ballar tota la vetlada, avui dissabte 9 de juliol, els Camioners de Pollença celebren la festivitat de Sant Cristòfol. La jornada ha començat amb una pregària dedicada al seu patró que s’ha fet a l’aparcament del camí del Puig.

A continuació, els camioners amb els seus vehicles han de voltar pels carrers de Pollença i, després de a berenar, continuaran voltant per Cala Sant Vicenç i el Port de Pollença, obsequiant al públic amb caramels.

Enguany, la celebració de Sant Cristòfol acabarà amb un dinar de companyonia al restaurant Monument de Pollença.

 

Concert d’Ensemble Tramuntana

Per acabar, avui mateix, dissabte 9 de juliol, a les 21’30 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, hi haurà un concert de l’Ensemble Tramuntana, en el transcurs del qual s’interpretaran obres de Mozart, Boccherini i Haydn. El preu de l’entrada a aquest concert és de 15 euros per al públic en general i de 5 euros per als estudiants; mentre que els menors de 12 anys no paguen entrada.

 

Teatre

I demà, diumenge 10 de juliol, a les 21 hores, al Convent dels Sagrats Cors, “Quan el teatre es converteix en festa”, amb Lluís i Xuia.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT