FESTES DEL CARME I MÚSICA DESCONFINADA PER A UN DIVENDRES ESPECIAL

211
Durant aquesta setmana de Festes del Carme, al Local Social de l'AVPP, es pot veure una exposició de fotografies de Hans Monheim.

Les Festes del Carme que començaren aquest dimarts 14 de juliol entren a la recta final amb un cap de setmana d’activitat cultural al Port de Pollença, mentre que, a Pollença i a Sant Vicenç, hi haurà Concert de Música Desconfinada aquest divendres especial que, si no fos per la pandèmia de la covid-19, hi hauria les votacions dels càrrecs del simulacre de Moros i Cristians.

A falta d’aquesta primera gresca per raons òbvies (aquest 2020 no hi haurà Simulacre) i per responsabilitat, l’activitat social té dos focus: les festes del Moll i els Concerts Desconfinats.

Undermoll organitza una original vetlada amb motiu de les Festes del Carme.

Festes del Carme

Avui, divendres 17 de juliol, a les 21.30 hores, al pati de l’edifici municipal Miquel Capllonch, es projectarà el film Gru 3. El meu dolent preferit.

Demà, dissabte 18 de juliol, a les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch, la companyia D’Click oferirà l’espectacle de circ, “Isla”.

PUBLICITAT

L’aforament a aquests espectacles està limitat i, tot i ser gratuït, es farà pagar un donatiu simbòlic d’un euro que es destinarà a benefici del rebost solidari de Serveis Socials.

I, a les 21.30 hores, al patí del centre Miquel Capllonch, Undermoll organitza l’activitat Pantalla Oberta, una original proposta que anima tothom a contar una història, qualsevol, de cinc minuts de durada i en format audiovisual per després encetar un debat amb els presents. Si us fa ganes participar, només heu de ser allà cinc minuts abans de començar amb la vostra història dins un pendrive o disc dur. L’únic límit és la falta de respecte.

Finalment, diumenge 19 de juliol, a les 18.30 hores, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, es dirà Missa solemne i, acte seguit, hi haurà un concert a càrrec de l’octet de cordes, Mendelssohn Ensemble.

Com cada divendres i cada dimecres, avui hi ha Concerts de Música Desconfinada.

Concerts de Música Desconfinada

Avui divendres 17 de juliol, entre les 20 i les 22 hores, hi haurà Concerts de Música Desconfinada a Sant Vicenç i a Pollença, però no al Moll, perquè hi ha Festes del Carme.

A Pollença, el cantant Jaume Mas actuarà a la plaça del Monument, mentre que Dani i Joana ho farà a la plaça Vella. A la Cala Sant Vicenç, Arnaud Bazin tocarà a cala Molins.

Durant tot aquest estiu estrany, cada dimecres i divendres a diferents escenaris del municipi de Pollença, les vetlades són de música desconfinada, un projecte inclusiu que, a l’hora que ambienta el poble, allarga una mà a músics i restauradors en aquesta temporada atípica.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT