FESTA DE CARNAVAL D’ART I JOVENTUT

662
Fotografia de César Samarini.

La història del Club Pollença es podria escriure a través dels Carnavals que, any rere any, trenca el fred més cruu de l’hivern amb la diversió de les disfresses.

Aquesta fotografia, captada al Saló d’Actes, correspon a una de les moltes festes de disfresses que s’han fet al Club. L’únic que se sap amb certasa és que el grup d’aldeanes, sanfermins, cambrers, mims, senyors o senyores o vés a saber, formaven part d’Art i Joventut.

Art i Joventut va ser una associació de pollencins emprenedors que, l’any 1958, va prendre el relleu al Quadre Escènic que, durant dècades, havia apropat la màgia del teatre als pollencins.

A més de funcions de teatre, els joves d’Art i Joventut organitzaren altres activitats culturals sempre vinculades al Club Pollença, del qual n’eren una secció.

PUBLICITAT

Entre una cosa i l’altra, a més a més, tenien temps de fer gresca pels Darrers Dies i així perpetrar un costum d’orígens ancestrals que es repeteixen des de temps immemorials (saturnals, babilòniques…) i a diferents cultures.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT