FEINETES PER A UN ESTIU POLLENCÍ

494

El Gall Editor disposa d’una col·lecció de quaderns d’estiu amb feinetes expressament pensades per als pollencins: Ja és l’estiu! i Ja és l’estiu 2!, dos quaderns elaborats per un bon coneixedor de la cultura general de Pollença, el pedagog i docent Bartomeu Vilanova, amb l’objectiu de consolidar conceptes apresos durant el curs escolar i, al mateix temps, divertir-se segons el nivell educatiu de infant.
Els aficionats a temes de caire biològic, El Gall Editor compta amb quaderns sobre temàtiques concretes com L’aigua i Els Insectes amb material didàctic específic elaborat pels mestres Lluís Mendoza i Jerònia Valls.
Tant uns quaderns com els altres, es poden comprar a les oficines de PUNT iNFORMATIU, al número 19 de la plaça de ca les Munnares de Pollença.

Un estiu pollencí
treballa des de les festes d’estiu fins a les matemàtiques, sense oblidar-se dels nuclis de població, l’anglès o les lectures. L’estudi s’organitza en capítols: visites, festes, passejos, feines de casa, pràctiques, observació de la natura i entreteniments. Ja és l’estiu! acaba amb “El joc d’en Gallet”, amb el qual s’avaluen els coneixements assolits durant les vacances.
I Ja és l’estiu 2! és el segon nivell de quadern de vacances per a alumnes de tercer i quart d’educació primària. L’objectiu és repassar allò que els alumnes han après durant el curs i també que coneguin Pollença.
Aquests dos quaderns d’activitats han estat elaborats per Bartomeu Vilanova, llicenciat en Biologia i en Pedagogia i actual director de l’IES Guillem Cifre de Colonya.
Pel que fa als més petits, Pintar Pollença és el llibre idoni per a passar les vacances d’estiu. Els edificis més emblemàtics de Pollença, les festes tradicionals i els protagonistes de la història local centren aquest volum de Pintar Pollença, un quadernet perquè els infants petits s’aproximin a la realitat més immediata colorejant els dibuixos de Bartomeu Vilanova.

pintar pollença

Aigua i insectes
Els insectes, de Lluís Mendoza i Jerònia Valls, és un quadern didàctic especialment pensat per a infants de 3 a 12 anys, que se centra en l’observació directa d’insectes com a treball de l’àrea de Coneixement del medi, encara que també es pot fer servir des d’assignatures com Matemàtiques, Plàstica i Llengua. Els objectius de Els insectes és adequar els materials a les necessitats educatives dels alumnes; introduir-los en els mètodes i en els procediments de la ciència i la tecnologia.
L’aigua, dels mateixos autors és un quadern didàctic especialment dissenyat per a alumnes d’educació infantil i primària en el qual es recullen els exercicis i experiments realitzats a l’escola Gabriel Palmer, d’Estellencs. El guió del treball està pensat perquè els alumnes de distints nivells s’impliquin en el projecte segons els seus coneixements. Per això mateix, aquest quadernet recull les activitats elaborades per a cada cicle.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT