FALTEN INFANTS PER COMPLETAR LA PROCESSÓ DE LA PATRONA

298

A hores d’ara, encara falten infants per completar els personatges històrics que desfilen a la processó de la Patrona. Concretament, falta cobrir el poeta i canonge Miquel Costa i Llobera, i cinc representants de l’Ajuntament Vella. Per tant, si hi ha qualque infant, sigui nin o nina, interessat en donar vida a aquests homes que han construït la història de Pollença, es poden posar en contacte amb les organitzadores.

El passat 24 de maig, se celebrà el sorteig per a elegir els personatges històrics de Pollença que representats per infants surten a la processó de la Patrona. Com sol passar, els dos personatges amb més demanda foren la Mare de Déu dels Àngels, que aquest 2019 serà Paula Clavero i que l’acompanyaran els nins Jaume Llompart i Pau Aguiló, i l’heroi Joan Mas que estarà representat per Adrià Vila. Aquell dia 24 de maig també es varen elegir l’Arquebisbe Rull, Jeroni Crespí; el capellanet d’honor, Bartomeu Crespí; sor Elisabet Cifre de Colonya, Joana Maria Bisanyes; la Mare Alberta, Aina Espinar; i les tres dones de can Sales, Montse Font, Maria Àngels Amer i Irina Sastre. Pel que fa l’Ajuntament Vella, l’Abanderat serà Clàudia Capellà i de l’Ajuntament Vella hi ha quatre dels dotze representants que es reparteixen entre senyors i amos, Andreu Rosselló, Tomeu Cerdà, Ramon Martorell i Francesc Damià Bota.

Des d’aleshores, s’han cobert alguns membres de l’Ajuntament Vella i els bisbes Cànaves i Desbach. Però encara queden a l’aire alguns senyors i amos de l’Ajuntament Vella i el poeta Costa i Llobera.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT