FALLING DE VIGGO MORTENSEN INAUGURA LA TEMPORADA DE CINEMA AL CLUB

137
Fotograma de Falling de Viggo Mortensen.

Avui, dijous 5 de novembre, a les 20’30 hores, la projecció del film Falling de Viggo Mortensen inaugura la temporada de cinema al Club Pollença. Com és costum, la pel·lícula es projectarà en versió original subtitulada en espanyol. El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat i de 6 euros per als que no ho són.

Un drama sobre la vellesa

Falling és un drama sobre la vellesa, la família i la malaltia. Dirigit per Viggo Mortensen, l’argument de Falling gira entorn de John Petersen (Viggo Mortensen) qui viu amb el seu al·lot Eric (Terry Chen) i la seva filla adoptaiva al sud de Califòrnia. Son pare Willis (Lance Henriksen) un granjer tradicional i conservador de 80 anys, decideix viatjar a Los Angeles i quedar-se a casa de John mentre cerca el lloc idona per jubilar-se. Una vegada tots junts, dos móns molts diferents col·lideixen. Willis mostra senyes d’estar perdent el seny, i la seva peculiar forma de ser, tan divertida com feridora per alguns membres de la família, reobre ferides del passat i d’anys de desconfiança.

Estrenat el 2020, Falling és un film canadenc de 112 minuts de llargada.

Trailer del film Falling de Viggo Mortensen que es projecta avui al Club Pollença.

Mesures covid-19

Per fer front a la pandèmia del coronavirus i evitar contagis, s’ha reduït l’aforament del Saló d’Actes a 80 persones i s’ha de respectar el distnaciament físic. A més a més, és obligat dur mascareta i usar gel hidroalcòlic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital