FA NEU A LA SERRA

383

Les previsions així ho deien, pero era un poc mal de creure. Ara mateix està nevant a la Serra per sobre els 700 metres, i aquestes imatges recollides per diferents usuaris de Twitter així ho demostren.

AMB AQUEST TEMPS, FA GANES DE FER PANADES, RUBIOLS O FORMATJADES SOLIDÀRIES

Amb aquest temps plujós i hivernenc, fa ganes refugiar-se dins la cuina per fer panades, rubiols o formatjades solidàries i així respondre a les campanyes iniciades per diferents voluntaris amb l’objectiu que tothom pugui celebrar Pasqua amb una bocinada tradicional.

Abans de parlar del temps meteorològic, vos volem recordar que diumenge 21 de març, en horari de Missa tant a Pollença com al Moll, un grup de voluntaris del Moll coordinats amb la Parròquia i amb Serveis Socials, recolliran panades.

Per altra banda, el proper dimarts 30 de març, entre les 15 i les 16’30 hores, Hope Mallorca recollirà rubiols i formatjades per repartir. Si voleu col·laborar-hi, podeu posar-vos-hi en contacte a través del telèfon 619 84 92 87.

Un apunt del temps

Tal i com s’havia anunciat, el temps ha canviat i s’espera que el cap de setmana estigui marcat pel fred i la pluja.

L’AEMET anuncia pluges per a tot el dia d’avui i el matí de demà, dissabte 20 de març. A mitjan matí, a l’estació meteorològica del carrer Creus de Pollença, s’havien registrat precipitacions de 3’6 litres per metre quadrat; a can Pontico, de 6 litres per metre quadrat, i al Cap de Formentor, d’1’2 litres per metre quadrat.

Més enllà de les precipitacions, però, l’AEMET ha activat l’alerta taronja per vent fort que bufarà de nord i de nord-est, amb ràfegues que poden usperar els 80 quilòmetres per hora. De fet, avui, el temporal a Sant Vicenç és impressionant.

A partir de demà a migdia, el dia s’aclarirà, tot i que pot caure algun ruixat ocasional. El fred, però, anirà a més. I és que, avui, l’AEMET situa la cota de neu al voltant dels 600 metres. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 12 graus i les mínimes, dels 4 graus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital