EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA D’HELENA BELLINI AL CLUB NÀUTIC

769

Helena Bellini ha inaugurat exposició al saló del Club Nàutic Port de Pollença amb un seria d’imatges fotogràfiques realitzades en els últims mesos amb el leiv motiv de “Les muntanyes i la mar”. El serial d’imatges te com a punt central la mar i les muntanyes que envolten el Moll de Pollença, però també la llum especial que durant temps ha recollit, amb la càmera del seu mòbil d’última generació, aconseguint imatges espectaculars.

Helena Bellini és una de les persones més inquietes del Port de Pollença. Cada dia recorreles muntanyes d’aquesta part de la serra de Tramuntana. Un exemple d’aquesta activitat és el repte que va superar el passat mes de març, quan va pujar 79 vegades a la Talaia Vella del Port de Pollença en només 42 dies per recolzar la seva amiga Karen Darke en el projecte solidari Quest79, que té com objecte recaptar doblers per a l’Associació de lesions de la columna vertebral (SIA).

Són les vistes des de la Talaia Vella, un del racons més espectaculars que retrata, tant mirant cap a llevant, amb una perspectiva de la serra del Cavall Bernat i de la zona de Formentor, tant mirant cap a la Badia de Pollença; idò la talaia Vella ha estat l’escenari de nombroses sortides de sol magnífiques i que en diversos llenços fotogràfics ha anat mostrant la gran variabilitat lumínica i els colors canviants segons la temporada de l’any.

Ara, una selecció d’aquestes fotografies es potveure a la sala d’actes del Reial Club Nàutic del Port de Pollença (RCNPP), gràcies a l’exposició “Les muntanyes i la mar”, que ha organitzat l’Associació Amics de Sant Antoni, amb la col·laboració patrocini de l’Ajuntament de Pollença, Colonya Caixa Pollença i el RCNPP. Floristeria Girasol seran els encarregats de la decoració, mentre que la impremta Traç Digital ha estat l’encarregada de la impressió de les fotografies.

PUBLICITAT

La inauguració de l’exposició va ser el dimarts 17 d’agost i es podrà visitar cada dia fins al 14 de setembre. L’exposició s’emmarca dins els actes de celebració del 60 aniversari de la fundació del RCNPP.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT