ÈXIT ORGANTZATIU DE LA CURSA PER MUNTANYA SERRA NORD

674
Arribada a meta d'Hamal Villar, gunyador de la cursa del diumenge

En els moments més restrictius de a Fase 4 d’aquesta tercera onada de la pandèmia, s’ha pogut celebrar la Cursa de Muntanya Serra Nord garantint la seguretat dels participants i espectadors, i complint totes les mesures exigides. A més, durant la cursa, que ha tingut lloc en dues jornades, no s’ha registrat cap incident destacable, i tot gracies a un important esforç organitzatiu i de voluntariat per part de Secció de Muntanya.

La cursa del dissabte 6 de febrer en un principi havia de disputar-se entre Sóller i Pollença, igual que en edicions anteriors, però és va haver de fer de Lluc a Pollença degut a que les mesures que s’havien d’aplicar a causa de la Covid-19 feien organitzativament inviable fer la distancia més llarga. Així tant la cursa del dissabte com la del diumenge tingueren la mateixa distància, 18 km. Ambdós dies els corredors sortiren en diferents grups durant 3 hores, entre les 9,30 i les 11,30 hores del matí. Tot i tenir les dues curses la mateixa distancia, es mantingueren els podis dels dos dies, per tant hi ha hagut dos guanyadores absoluts masculins i dues guanyadores femenines.

Amanda Martin, Asmaa Zammou i Karina Raquel Gómez, guanyadores de la cursa del dissabte. Foto: Joan A. Alemany
Toni Mercadal, Miquel Àngel Capó i Miquel Capó, guanyadors absoluts del dissabte. Foto Joan A. Alemany

El dissabte finalitzaren la cursa 125 corredors. El millor crono el marcà Toni Mercadal Roldan (1:07:08), seguit de Miquel Àngel Capó (1:14:00) i Miquel Capó (1:14:01), tots tres del club S’Escapada-Hotels Viva. En dones, la guanyadora absoluta va ser Amanda Martin del Malift Mallorcatrail, que va fer un temps de 1:23:50, seguida de Asmaa Zammou, de Secció de Muntanya, que va fer un temps de 1:26:34. La tercera classificada va ser Karina Raquel Gómez Dixon del Talaiots Club de Muntanya, amb un temps de 1:27:09.

Malen Barcelo, Maria Fiol i Deborah Cortes, guanyadores absolutes de la cursa del diumenge. Foto: Lluis Seguí
Hamal Villar, Biel Gacias i Joan Toni Mayol, gunyadors absoluts del diumenge. Foto: Lluis Seguí

El diumenge, la guanyadora absoluta va ser Malen Barcelo Sanmartin, del Club Esportiu Rovellats, que va fer un temps de 1:29:05, seguida de Maria Fiol (Menorca TC Es Castell) i Deborah Cortes (Xendenguets). En categoria masculina el guanyador absolut va ser Hamal Villar Lázaro del Club Món d’Aventura, que va fer un temps de 1:11:32. El segon va ser Biel Gacias (Xtrem Calvià Triatló), seguit de Joan Toni Mayol (Altura-Sports Lloseta). 135 corredors finalitzaren la cursa el diumenge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT