ÈXIT DELS TORNEJOS DE PÀDEL, RUGBI I VOLEI DE LES FESTES DE LA MARE DE DÉU DEL CARME

150

Les festes de la patrona del Port de Pollença sempre han tingut un fort component esportiu i en els darrers anys l’atletisme, el volei, el pàdel i el rugbi són els esports que agafen tot el protagonisme. I si bé, la cursa Marinera té lloc una setmana abans de la patrona, el punt final de la resta de tornejos té lloc el dissabte de la Mare de Déu, que enguany va ser el dia 14 juliol.

Torneig de Volei platja solidari DSR – Festes dels Carme

Un any més es va celebrar a la platja de La Gola el torneig solidari que la Ong “DENTISTAS SOBRE RUEDAS ” organitza a la platja de la Gola.

El torneig va començar dissabte dia 7 de Juliol amb la celebració de la II edició de la modalitat 4×4 on s ‘apuntaren 14 equips que vengueren des de diversos indrets de l’illa. La competició en aquesta modalitat va començar i acabar aquesta mateixa jornada i els guanyadors foren:

PUBLICITAT

Categoria Or: 1rs Els Rumanitos, 2ns Els Soplapitos i 3rs Beach Voley Squad

Categoria plata: 1rs Pol Vazzo

La modalitat més clàssica de 2X2 del torneig de DSR, que ja va per la VIII edició, té la particularitat que les parelles surten per sorteig, és a dir, que un quan s’apunta no sap amb qui jugarà. Així, el sorteig per decidir les parelles es va celebrar el diumenge dia 8 a la mateixa platja de La Gola i es va donar de termini de dilluns a dijous perquè els jugadors poguessin jugar tots els partits del seu grup, mentre que es va deixar el divendres per jugar els quarts de final i el dissabte per jugar semis i finals.

Les parelles guanyadors d´aquesta modalitat foren:

Or: 1rs Iossif Lavric/ Rudy Lavric, 2ns Ruth Suárez/ Oscar Sequeira i 3rs Eduardo Toma/ Eros Jellouli (sustituint a Dani Serralvo)

Plata: Cornel Tanase/ Xesca Frontera (sustituint a M. Antonia Gomila)

El torneig es va desenvolupar en un entorn familiar. Nins, joves i adults de distintes generacions es trobaven cada dia a la platja per jugar a volei o simplement mirar, ballar fer una hamburguesa a la barbacoa, que va esta en marxa tota la setmana.

Torneig de rugbi platja Dragut

El torneig de rugbi platja Dragut és organitzat cada any pel Club de Rugbi Corsaris, i es disputà durant el dissabte 14 de juliol a la platja de la Gola. Fins a 120 jugador de clubs de l’Illa participaren en el torneig. També, com és habitual, més d’un turista, que ja saben que aquest dia es disputa el torneig, s’afegí a algun dels equips participants. El torneig va començar a les 13 hores i va durar fins a les 19, quan es va procedir a celebrar el tercer temps i l’entrega de premis. Enguany va haver-hi tres categories: absolut Masculí, absolut femení i sub-18. Pel que fa a la categoria dels més joves els guanyadors foren un equip format per jugadors del Club Toro de Calvià, mentre que en categoria femenina també foren les jugadores del Club Calvianer les que s’emportaren el trofeu per davant de les jugadores dels Corsaris. En categoria masculina absoluta l’equip guanyador va ser el Rhino, format per un combinat de joves jugadors de diferents equips de l’illa. En segona posició va quedar l’equip del Ponent, i en tercera posició el combinat de jugadors dels Corsaris.

Aquesta competició, en la que juguen equips de 5 jugadors, té un caire molt familiar i molts jugadors de tota l’illa es retroben després d’una temporada llarga de competició. A més al club Corsaris els serveix per recaptar doblers per afrontar cada anys les despeses d’una nova temporada.

Torneig de pàdel “Mare de Déu del carme”

Els partits del a cinquena edició del torneig Mare de Deu del Carme va començar el dia 2 de juliol i el dia 14 es jugaren les finals i es va fer l’entrega de premis. Com cada any és l’Associació de Veïns del Port de Pollença l’encarregada d’organitzar aquest torneig que es disputa a les pistes del poliesportiu del Moll. Enguany hi participaren 180 jugadors en sis categories diferents. Els guanyadors foren:

En 1a categoria Toni Martí i Rafa Bestard; en 2a, Gaspar Valenzuela i Andres Cubero; en 3a categoria guanyaren Joan Llompart i Pere Cladera; en 4a, Xisco Fernandez i Jaume Simó; en 5na guanyaren Javier poley i José Moreno; mentre que en categoria mixta foren la parella formada per Anja Reinhart i Toni Xumet la que es va fer amb el trofeu de guanyadors absoluts i s’enduguren, entre altres premis, un cuixot de porc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT