ESTIU 1960, PRIMAVERA 2015

890

Han passat 55 anys des d’aquell estiu de 1960, en què aquesta pandilla del Moll varen pujar al Puig. La nostra muntanya màgica ha estat, i continua essent, lloc de reunió de joves i no tan joves, d’infants i de persones majors. Allà dalt, s’ha fet festa, s’ha meditat, s’ha contemplat, s’han fet tantes coses… però sobretot s’ha rigut. S’ha rigut molt a les taulades del refetor, per la cuina, pels espais comuns i per les cel•les, a l’esplanada de davant l’esglesieta, al mirador, per tots els voltants, dins i fora del Santuari…
Segurament tots aquests joves que, de d’esquerra a dreta i començant pels que estan drets, són: Fernando Viamonte, José Espinar, Juan Aguilar, Leandro i Jaime Villalonga, assegudes, també d’esquerra a dreta: Ana Frau, Pili Moreno, Antònia Cerdà, Miguel Nicolau i Tolo Frau, i una mica més a baix, d’esquerra a dreta: Angelines Cámara, Magdalena Domínguez (amb ulleres de sol) i Eloisa Domínguez, varen riure molt aquell dia i tantes altres vegades pel Moll, nedant, anant en bicicleta… vivint la vida als 15 anys, quan la vida és tota al davant!
Ha passat el temps, però els records són amables, els records d’aquells dies d’estiu, de mar, de joventut… aquells dies en què l’estiu era la primavera de la vida han esdevingut arrels (així ho diu l’actriu Ana Frau, una de les al•lotes d’aquella colla d’enfants terribles del Moll i que podeu llegir l’entrevista que li vàrem fer aquí mateix) damunt les quals han bastit les pròpies vides.
Tant anys després i de manera més o menys habitual, tots ells es veuen, tenen contacte entre ells, però… és clar, cadascú ha fet el seu camí; uns per Pollença, altres més enfora i alguns d’aquí cap allà. Tots, o molts d’ells més ben dit, es reuniran per celebrar que aquest 2015 fan 70 anys, 70 anys i, quan estan junts, conserven l’alegria i la il•lusió d’aquells dies que no s’acabaven mai!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT