ESTIRA I AMOLLA ENTRE TREBALLADORS D’EMSER, EL GERENT I EL BATLE DE POLLENÇA

565

Els delegats de personal de l’empresa municipal de serveis (EMSER 2002) estudien la interposició d’una demanda per a l’assistència del gerent de l’empresa a una assemblea de treballadors. Els delegats consideren que això podria suposar una vulneració d’un dret fonamental de llibertat sindical, com és la reunió dels treballadors.

Segons expliquen els delegats en una nota de premsa, els treballadors es veren “sorpresos” per la presència del gerent en una assemblea de treballadors durant la qual, precisament, s’havia de parlar dels punts que estaven pendents de complir-se de l’acord que havia aturat la vaga, convocada l’any passat.

A la mateixa nota de premsa, expliquen que el gerent es va negar a abandonar la reunió al·legant que havia estat enviat pel president de l’empresa, o sigui el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia. Finalment, els delegats optaren per desconvocar assemblea.

Segons Bartomeu Cifre Ochogavia, és mentida que el delegat anàs a la reunió per ordre seva. De la mateixa manera, també explica que el gerent va acabar abandonant la reunió després de la petició dels delegats. Sigui com sigui, el Batle ha informat que, fins ara, un representant dels treballadors participa a les reunions del consell d’administració d’EMSER amb veu, però sense vot. Després de la feta dels treballadors, “que no han permès la presència del gerent a l’assemblea, modificarem els estatuts de l’empresa per tal eliminar la participació d’un representant dels treballadors al consell d’administració” ha avançat Cifre Ochogavia.

PUBLICITAT

Els delegats de personal d’EMSER 2002 han posat en coneixement aquests fets als serveis jurídics dels respectius sindicats per a que determinin si cap la possibilitat d’interposar una demanda per a la vulneració del dret fonamental de llibertat sindical.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT