ESPORTISTES POLLENCINS DESTAQUEN EN DUATLÓ, TRIAL I TENNIS

601
L'ateleta pollencí Miquel Valls en el moment en què passa la línia de meta a Inca.
L'ateleta pollencí Miquel Valls en el moment en què passa la línia de meta a Inca.

Durant les darreres setmanes, diferents esportistes pollencins han destacat en esports com duatló, trial i tennis. Vet ací un apunt.

MIQUEL VALLS, CAMPIÓ DE BALEARS DE DUATLÓ CROSS
L’atleta pollencí, Miquel Valls, va fer Campió de Balears de Duatló Cross, en aconseguir ser el número u absolut de la competició que se celebrà el passat 12 de desembre, a Inca.
El jovenet Miquel Valls va participar en Primer duatló Ciutat d’Inca “Memorial Herminio Recio” i no sols va triomfar en la categoria cadet, sinó que fou el que millor resultats aconseguí.
A més de la bona posició a nivell individual, l’equip del qual forma part, Entrenamiento Global, fou el número u per equips al Duatló Ciutat d’Inca.

PODIUMS PER AL CLUB ATLETISME POLLENÇA A MANACOR
El Club Atletisme Pollença va competir ahir, diumenge 13 de desembre, al Cross federat de Manacor, on aconseguiren els següents pòdiums: Maria Torrens (1a. infantil), Aina Vadell (2a. cadet), Damià Vadell (3a. M40), Sonja Van Stek (3a. F40) i Maria Vives (2a. F 45)

TRIAL DOS DIES EIVISSA
Els pilots pollencins acaben la temporada al Trial de llarga durada Dos dies Eivissa i bons resultats.
El Motoclub Trial Pollença va estar representat per Andreu Oliver i Tomàs Oliver, en la categoria vermells, i Josep Seguí en la categoria blaus. Tant uns com l’altre, havien d’afrontar unes 25 zones cada dia amb una interzona d’uns 45 quilòmetres. És més, la darrera zona estava situada a la platja de Sant Antoni, considerada com a indoor.
En la categoria vermells, Andreu Oliver va tenir una formidable actuació, acabant segon el dos dies per darrera Marc Horrach i per davant Guillem Soler; mentre que Tomàs Oliver va tenir una avaria a la motocicleta el segon dia i s’hagué de conformar amb la quarta plaça.
Per la seva banda, Josep Seguí, que ja duu 11 temporades disputant aquesta prova, es va inscriure a la categoria blaus i acabà segon per darrera del motxiler del mundialista Albert Labestany i per davant de José Maria Segura.
El trial de llarga durada Dos dies Eivissa se celebrà els dies 6 i 7 de desembre, o sigui pel pont de la Constitució, a la localitat eivissenca de Sant Antoni de Portmany. Hi participaren 130 pilots procedents de diversos països europeus, de diferents categories identificades amb colors com ara grocs, verds, blaus, vermells i negres.
Acabada aquesta temporada de trial, els pilots pollencins ja s’entrenen per afrontar la propera.

PUBLICITAT

TENNISTES D’EU MOLL TENNIS CLUB DESTAQUEN A LA PRIMERA DIADA DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS
Un total de 28 tennistes d’Eu Moll Tennis Club destacaren a la primera diada dels Jocs Esportius Escolars, que organitza el Consell de Mallorca i que, en aqueta primera joranda, se celebraren a Campanet.
Poc més de mig centenar d’infants, d’entre 4 i 10 anys, procedents dels clubs de tennis de Campanet i del Port de Pollença, participaren en aquesta primera Diada de la temporada, que va tenir lloc el passat 28 de novembre.
Durant el dia, els al·lots gaudiren de diversos jocs relacionats amb el tennis i els més grans de cada Club competiren en un torneig de mini tennis. En aquest sentit, cal dir que Júlia Borràs, Gabriela Griffit, Juan Antonio Moreno i Sergi Pérez, tots ells d’Eu Moll TC, obtingueren els millors resultats.

DELS TORNEJOS DE TENNIS VERGE DE LLORITO I HERMANO TARSICIO
Durant el mes de novembre, el tennista Miquel Martorell d’Eu Moll Tennis Club va participar a la primera edició de l’Open Verge de Llorito, que organitzava el Club de Tennis Lloret. A la ronda de quarts de final, Miquel va derrotar al cap de sèrie número 3 del Torneig, Joan Miquel Oliver, per 6/3 i 6/4. A les semifinals, no va poder repetir la victòria en ser eliminat per Iago Alcover, que va guanyar el partit per un ajustat 7/5 i 6/4.
Des de l’organització del Torneig, varen convocar un partit per al tercer i quart lloc, partit en què Miquel va caure derrotat pel jugador del Club Tennis Muro, Igor Zoliniak, de manera que, al final, va quedar en una quarta posició.
Per altra banda, també durant el mateix mes de novembre, el jugador d’Eu Moll TC, Silviu Buzgau, va participar en el Torneig Hermano Tarsicio. Buzgau va arribar a disputar la ronda de semifinals, en què va caure derrotat pel cap de sèrie número 3 del Torneig, Alberto Moyà. Silviu Buzgau, que partia com a cap de sèrie número 2, havia passat directament a la ronda de quarts de final a la qual va eliminar a Izhan Almazan.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT