ESPORT, MÚSICA I FOLKLORE PER UN CAP DE SETMANA PLUJÓS

151

D’un dia per l’altre ha arribat l’hivern i el cap de setmana s’anuncia plujós. Sigui com sigui l’agenda no atura i per aquest dissabte i diumenge les activitats esportives comparteixen protagonisme amb la música i el folklore.

Dissabte 27 de gener

  • A les 19’30 hores, a l’església del Convent de Sant Domingo, l’organista Tomé Olives oferirà un Concert d’Orgue. El repertori que interpretarà Olives va des de Carnicer fins a Bach, passant per Haendel o Martorell, entre altres. Aquest acte és organitzat pel Rotaray Club Pollença i els beneficis de l’entrada, que té un preu de 10 euros, es destinaran a benefici de la Fundació Cors Oberts per a un programa de suport a dones maltractades.
  • Demà tindrà lloc la primera Cursa per Muntanya (CxM) Serra Nord. Una cursa organitzada per Secció de Muntanya del Club Pollença i que, tot i que s’ha dit que és la germana petita de la Cursa Tomir, te 44 km i un desnivell positiu de 1850 metres. Això sí, aquesta cursa és més popular que la del Tomir i es pot córrer sense estar federat. Tot i això, té un alt nivell organitzatiu i hi haurà 110 voluntaris col·laborant perquè els 450 corredors que participin tinguin les indicacions i l’avituallament necessari. El recorregut segueix la ruta del GR-221 entre Sóller i Pollença i el punt més elevat serà el Coll des Prat a 1200 metres d’altitud. La sortida serà a Sóller a les vuit del matí i l’arribada serà a la Plaça Major de Pollença. Els primers corredors arribaran sobre les 11 hores i el tall de pas a meta serà a les 17 hores. Per tant els corredors tenen un límit de 9 hores per completar els 44 km de recorregut.
    Tot i la previsió de pluja, no està previst que s’hagi de suspendre ni retardar la sortida, un extrem que només es plantejaria en el cas que l’AEMET activés alguna alerta meteorològica). Per a més informacio i incripcions elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6127106 i a Facebook facebook.com/SerraNord/
  • Demà dissabte també passarà per Pollença la XXVII Challenge Ciclista de Mallorca. La cursa que fa un recorregut entre Lloseta i Andratx creuant tota la Serra, passarà per Pollença devers les 12,42 hores. Els corredors arribaran per la carretera de Sa Pobla i a la rotonda de Can Escarrintxo voltaran cap a Lluc. Serà la tercera etapa d’una challenge on hi participa el bo i millor del ciclisme internacional, com Alejandro Valverde, Albert Torres o Mikel Landa.
  • També per demà dissabte el Club Ciclista Pollença ha organitzat una excursió que passa per Capdepera, Campos i Cura per acabar dinant a Ses Torres. Aquesta excursió és tot un clàssic que organitza anualment el club des de fa 25 anys.

Diumenge 28 de gener

  • A les 18 hores, a l’església del Convent de Sant Domingo, hi haurà una Mostra de l’Escola de Ball de Pagès que s’arrodonirà amb una ballada popular i una xocolatada amb bunyols.
    Ballugall posarà la música tant durant l’actuació dels alumnes de l’Escola de Ball de Pagès de Pollença com durant la ballada popular a la qual conviden tothom a participar.
  • El diumenge hi ha una oportunitat única per veure les jugadores de l’equip femení de rugbi del Corsaris RFC. Les jugadores del club pollencí s’enfrontaran en un partit de rugbi 15 al Toro RC a les 11,30 al camp de futbol del Poliesportiu de Pollença. L’entrada és gratuïta.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital