ESPECTACULAR II DOWN URBAN POLLENÇA

1186
El corredor local Marc Oliver, fent una filigrana a les escales de Monti-Sion.
El corredor local Marc Oliver, fent una filigrana a les escales de Monti-Sion.

La celebració del II Down Urban Pollença va fer de l’horabaixa d’ahir, dissabte 19 de setembre, un moment espectacular, espectacle que va arribar al punt àlgid quan els corredors pollencins passaren la línia de meta, a la plaça Major, mentre el públic els aplaudia i animava.
A la classificació general, fora de categories, el primer va ser Jose Caldentey, el segon, el campió d’Espanya, Toni Ferreiro, i el tercer, Guillem Aulí. La victòria de Jose Caldentey va ser una sorpresa per a tothom, ja que s’imposà per 0’4 segons al campió Toni Ferreiro.
Pel que fa als corredors locals, Pedro Morro va ser el quart classificat de la categoria cadet i 47 scratx, i Joan Reynés, segon de cadet a només 2 segons del primer classificat i 13è de la general. Marc Oliver va fer setè de la categoria elit, en la qual competia el campió Ferreiro, i 19è de la general, mentre que Jaume Albertí, després d’un any sense competir per mor de diferents lesions, va aconseguir el quart lloc de la categoria elit, a només 0’7 segons del tercer lloc, o sigui de pujar al podi i a 5’8 segons de Jose Ferreiro, i en 11à posició de la classificació general.
En total, hi va haver un total de 58 inscrits dels quals un va ser baixa, ja que, durant els entrenaments del matí va caure i es va fer mal a dues costelles. Aquesta va ser l’única incidència que es produí al llarg del dia, o sigui que durant la carrera pròpiament no hi va haver cap accident.
Tot i amb això la cursa va començar una mica més tard del previst a causa de la mala organització dels àrbitres de la federació. Sigui com sigui, la segons Down Urban Pollença va ser un èxit. Els corredors varen quedar sorpresos amb el nou recorregut del circuït, que l’organització va haver de canviar la darrera setmana, i els organitzadors estan molt agraïts dels col•laboradors que els ajudaren i també de les persones que assistiren i animaren la cursa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT