“ESPASES SOLIDÀRIES” I MÉS QUE MÚSICA DESCONFINADA

297

Com cada divendres, la música serà protagonista tant a Pollença com al Moll i a Sant Vicenç. A més a més, hi haurà la inaguració de l’exposició “Espases solidàries“.

Espases Solidàries

Avui, 24 de juliol, a les 19’30 hores, a Mestre Paco, s’inaugurarà el projecte solidari “Espases solidàries”.

Rere el projecte hi ha l’arquitecta Lara Nada i el creador audiovisual Marc Cortès, que han implicat els germans Paco, Joan i Jaume Cortès de Mestre Paco, així com també el fuster Joan Torandel “Patriarca”, entre d’altres.

La idea és vendre el centenar d’espases que s’han fet amb el patró que s’usava quan l’Ajuntament donava les espases als moros, i s’han ornamentat amb robes de mostruaris de Mestre Paco. Cada espasa es ven a 15 euros i els doblers recaptats es lliuraran a l’àrea de Serveis Socials de l’ajuntament de Pollença per ajudar les famílies que travessen una situació molt delicada per mor de la crisi de la covid-19.

PUBLICITAT

Música desconfinada

Entre les 20 i les 22 hores, tant al Moll com a Sant Vicenç, sí que hi haurà Concerts de Música Desconfinada. Al passegi Anglada Camarasa del Port, davant el Bar 1919, actuaran el grup d’aires flamencs De Chamba Na. I, a l’esplanada de cala Molins, a Sant Vicenç, hi haurà l’actuació de The Machins, que versionen els boleros d’Antonio Machín.

Los Javaloyas

A Pollença, les actuacions dels Concerts de Música Desconfinada seran suplides pel concert de Los Javaloyas que organitza el Rotary Club amb motiu de les festes de la Patrona.

Aquest concert començarà a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo. El donatiu de l’entrada és de 15 euros i es destinarà a benefici de la Fundació Cors Oberts, entitat que, entre altres, gestiona el rebost solidari de Pollença.

Les entrades estan a la venda de manera anticipada al Club Pollença i a la Tenda Bellini del Port, així com també a Cas Capellà a Alcúdia. Aquest concert està organitzat pel Rotary Club Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT