SE SUSPEN TOTA L’ACTIVITAT ALS CENTRES EDUCATIUS DE LES BALEARS

712

Després de tot un horabaixa de rumors, el Govern de les Illes Balears, en roda de premsa de la presidenta, ha confirmat que tots els centres educatius de les illes Balears suspendran tota l’activitat a partir del dilluns 16 de març. En un principi la restricció afectarà les dues setmanes vinents, però s’aniran prenent noves mesures en funció de l’evolució de l’epidèmia.

També s’han suspès els viatges d’estudis programats per aquestes setmanes.

Aquesta mesura afecta tant els centres d’educació infantil, com primària i secundària, així com també escoletes i guaderies. En el cas de Pollença, a més a més, també cessa l’activitat a l’Escola de Música que, a partir de dilluns i durant quinze dies, no es faran classes ni audicions.

La mateixa presidenta Armengol ha manifestat que aquesta mesura només afecta l’alumnat, ja que el personal docent haurà de ser al centres per garantir l’ensenyament a distància dels alumnes que tenguin exàmens.

PUBLICITAT

Aquesta nova del Govern de les illes Balears s’ha produït poques hores després que el Consell de Ministres celebrat amb caràcter extraordinari per part del Govern espanyol hagin recomanat el tancament de tots els centres educatius de les comunitats autònomes.

D’altra banda, com ja ha informat anteriorment totes les competicions esportives programades per als pròxims 30 dies han quedat ajornades o anul·lades, així com altres activitats extraescolars.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT