ES REOBRE UN TRAM DE PLATJA TANCAT PER UN POSSIBLE ABOCAMENT

631
Ahir un camió de Colis va realitzar tasques de neteja de la xarxa de pluvials a la primera línia del Moll.

Dimarts 1 de setembre l’Area de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pollença va tancar al bany amb un precinte i bandera vermella la platjola de davant el carrer Llevant, al Port Pollença. El motiu foren unes analítiques de la Conselleria de Medi Ambient que havien sortit negatives a causa d’un abocament de fecals. Aquestes analítiques és realitzen periodiacament durant tota la temporada de bany i els resultats es poden consultar a aquest enllaç: http://www.caib.es/sites/salutambiental/ca/resultats_analitics-26329

La primera mostra, que va detectar l’abocament de fecals, va ser presa el 31 d’agost i ahir, 2 de setembre, es va fer una segona analítica que va sortir favorable, motiu pel qual avui es reobre aquest tram de platja.

La regidora de Medi Ambient, Maria Buades, explica que quasi cada estiu s’ha de tancar en algun moment aquest tram de platja, ja que en aquest punt hi desemboca el torrentó de Bóquer. “Es va produir un abocament perquè alguna cosa va fallar als carrers de darrere. A algun punt una claveguera degué abocar dins la xarxa de pluvials” explica Buades. Com sempre que es produeixen aquest tipus de problemes, s’avisà immediatament a l’Àrea de Serveis per detectar i solucionar el problema. Segons Andrés Nevado, regidor de serveis i delegat del Port de Pollença, es va procedir immediatament a fer una neteja de la xarxa de pluvials.

Fa dies informàvem de les tasques que està realitzant l’Ajuntament casa per casa per detectar els punts on es poden produir els abocaments a la xarxa de pluvials i com un grup de veïnats han iniciat una recollida de signatures per demanar que es solucioni el problema dels abocaments.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital