ES PUBLICA GRADUATION NIGHT, NOU DISC DE MALLOR-KINGS

152
El CD ve amb una atractiva carpeta desplegable dissenyada por Benjamín Martínez.

Avui divendres s’ha estrenat Graduation Night, el nou disc de Mallor-Kings, grup de Doo-Wop format pels pollencins Ramon i Xisco Provençal i el binissalemer Francisco Perelló. Graduation Night (Produccions Blau) és una col·leció de 20 temes, 18 propis i 2 versions, que ja es pot trobar en format CD per Amazon, a l’Espai Xocolat a Palma, o directament a través dels germans Provençal. També es pot escoltar en format digital mitjançant les principals plataformes de streaming. Aquest és el segon disc després que l’abril del 2019 publicassin “Thirteen Roses”, que també es pot trobar a tendes de discs i plataformes de música online.

Ramon i Francisco Provençal a més de vocalistes de Mallor-Kings, són coneguts per la seva vessant de pintors i il·lustradors. De fet cada quinzena col·laboren amb Punt Informatiu Pollença dibuixant incisives tires còmiques.

Pel que fa al Doo-Wop, és un estil de Rock and Roll nascut a Estats Units als anys 50 i que es caracteritza principalment en l’harmonització dels cors i molt poca instrumentalització.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital