ES MANTENEN ELS 6 CASOS ACTIUS PER COVID-19 AL MUNICIPI

340

Per segon dia consecutiu, la coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la doctora Alejandra Valero, informa que el nombre de casos actius per covid-19 es manté en 6, després que ahir tampoc es donàs cap alta ni es detectàs cap nou contagi.

Avisen d’una probable tercera onada

Poc a poc, milloren les dades de la segona onada de coronavirus. Tot i que falten setmanes per parlar de “respir”. Amb aquest context, el Govern va avançar ahir que “probablement hi haurà un tercera onada” a les illes Balears.

La directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, va anunciar que “hem doblegat la segona onada, ara baixa i, probablement, n’hi hagi una tercera, veure com”.

La mateixa Font no va aclarir si aquest segon brot pot ser abans de desembre, per les festes de Nadal o passades les festes i com a conseqüència de les reunions familiars i socials. Des del Govern, senyalaren que “es treballa en tots els escenaris”. “Estam analitzat quines millores podem fer. La segona l’esperàvem més tard i va arribar abans. No sabem quin marge ens donarà [una tercera onada], però no volem que ens agafi per sorpresa”, va assegurar.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el portaveu del comitè autonòmic de gestió del coronavirus, Javier Arranz, va apuntar que “a diferència de amb la segona, ja no parlam del fred, sinó de la mobilitat i de les reunions socials i familiars,que és allò que farà que augmentin els casos”. És més “si hi ha una tercera onada, sempre i quan no hi hagi una mutació i que ens continuem portant bé, tendrà menys impacte, menys incidència i menor duració”, va comentar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT