ES GARROVER I ASSOCIACIÓ TREBALL SOLIDARI SERAN ELS CONVIDATS A LES JORNADES SOCIALS DE 2019

63

La Fundació Es Garrover i l’Associació Treball Solidari seran les convidades a les Jornades Socials de 2019, una mostra d’entitats socials que enguany arriba a la setena edició.

Organitzades per l’àrea de Benestar Social de l’ajuntament de Pollença, les Jornades Socials compten amb la col·laboració de l’Associació Cap Endavant, l’associació de Persones Majors del Port de Pollença, la Tercera Edat Colonya Pollença, el Rotary Club Pollença, ONIT, PRODIS, DSR, AFAMA, NMBC Lions, l’ADAA, l’Associació de Persones Majors de Pollença, la Fundació Cors Oberts, ABAIMAR, Caritas i l’AECC.

El programa per aquests dos dies és aquest:

Dissabte 19 d’octubre

A les 10’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, taller bucodental per a infants organitzat per Dentistas Sobre Ruedas (DSR).

PUBLICITAT

A les 11’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, taller d’atrapa-somnis organitzat per la delegació pollencina de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

A les 18 hores, al Club Pollença, conferència sobre “L’atenció psicosocials de l’AECC”, a càrrec de la psicooncòloga Paula Rodríguez Piña i del treballador social, Michael L. Muller.

A les 19’30 hores, al Club Pollença, actuació del Cor de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA).

Diumenge 20 d’octubre

A les 10 hores, pels carrers del poble, timbalada a càrrec de la Timbalada Pollencina.

A les 10’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, inauguració de les VII Jornades Socials..

A les 11 hores, ball en línia, organitzat per les associacions de la tercera edat.

A les 12 hores, actuació de malabars a càrrec de Cap de Fibló.

I, a partir de les 13 hores, demostració de cuina en directe amb els cuiners Rubén Uzquiano i Cristian Andrés, cuiners de La Braseria i Carbó, dos restaurant que formen part de l’associació recentment creada Teixit Empresarial.

Durant tot el matí del diumenge, al mateix Claustre de Sant Domingo, hi haurà venda de menjar (salat i dolç), bunyols i còctels a càrrec de diferents associacions. A més a més, la Fundació Es Garrover repartirà fonts d’aigua gratuïtes del centre especial de treball Tres Glops, una iniciativa que permet la inserció laboral de persones amb malalties mentals. Per la seva banda, el Club Rotary de Pollença farà cafès per a qui en vulgui i NMBC Lions farà test de detecció de diabetis.

Al recinte del Claustre, hi haurà paradetes informatives de fins a 15 associacions socials d’àmbit local i altres dues convidades de fora de Pollença. A més a més, el públic trobarà la botiga itinerant de Càritas, Sumatruck, que vendrà productes de comerç just i roba.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT