ENTRE SANT ANTONI I SANT SEBASTIÀ: TEATRE, BALL DE PAGÈS I MÚSICA

129

Entre Sant Antoni i Sant Sebastià (20 de gener), hi ha temps per participar en diferents activitats com ara teatre, ball de pagès i música.

Teatre: L’etern mecanoscrit

Dissabte 18 de gener, a les 19 hores, al Club Pollença, la companyia La impaciència posarà en escena L’etern mecanoscrit. Representada per Luca Bonadei i Rodo Gener, L’etern mecanoscrit és una proposta de Salvador Oliva a partir del Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo.

El muntatge vol ressaltar la importància dels llibres, la utilitat de la lectura i la necessitat de conversar i d’estimar el patrimoni universal. La dramatúrgia permet jugar amb els dos personatges d’Oliva que descobreixen en el llibre de Pedrolo una explicació per al seu món. Els protagonistes, de manera divertida, expliquen el Macanoscrit, mentre reflexionen sobre el seu propi entorn la qual cosa ofereix un punt de vista crític al seu món i a les relacions socials.

L’etern mecanoscrit és un espectacle per a un públic juvenil i adult.

PUBLICITAT

Ballada popular

També dissabte 18 de gener, a les 20 hores, a la plaça de ca les Monnares hi haurà una ballada popular amb la música dels Ballugall.

Màgia i música per a tota la família

Diumenge 19 de gener, a les 17 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença, Diabolus in musica presentarà Música ma(g)estro, un espectacle que transforma una orquestra en un conjunt de dibuixos animats a través dels quals el protagonisme ja no el tenen els músics, sinó l’instrument en ells mateixos. Els dibuixos es projecten en una pantalla, amb la qual interactua el cantant-director que, a més de ser Mestre, també és Mag, d’aquí el nom de Ma(g)estro, aconsegueix no només fer sonar l’orquestra adequadament, sinó que hi implica també el públic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT