ENTRE LES VOTACIONS I LES FESTES DEL CARME

294

Entre les votacions i les Festes del Carme, l’agenda cultural d’aquest cap de setmana a Pollença queda copada.

Si no hi ha res de nou, la cosa anirà així:

Votacions dels càrrecs de Moros i Cristians

Avui, divendres, dia 12 de juliol, a les 18 hores, als Jardins de Joan March, començaran les votacions dels càrrecs del simulacre de Moros i Cristians de 2019.

Les urnes estaran obertes fins a les 22’30 hores, moment en què s’iniciarà el recompte. Com ha vengut fent puntinformatiu.cat aquests darrers anys, seguirem la jornada electoral més animada de l’any i, fins i tot, enguany tenim algunes sorpreses preparades per als nostres lectors digitals.

PUBLICITAT

Els candidats per a Joan Mas de 2019 són: Jaume Bestard, Jaume Simó, Antoni Cànaves “Pixona”, Martí Carbonell i Biel Santacreu “Sanbi”.

Les candidatures per a Dragut, Lloctinent i Abanderat de 2019 estan formades per: Andreu Cladera “Malec”, Jaume Llompart “Morena” i Martí Cifre “Busso”; Joan Miquel Seguí, Joan Bestard i Guillem Mascaró, i Rafel Vilanova “de can Bosc”, Joan Mir “Patacó” i Guillem Vila “Guillom”.

Pel que fa a les candidatures de l’Ajuntament Vella de 2019, estan formades per: Antoni Oliver, Joan Ramon “Maradona”, Joan Mateu “Karni” i Jaume Porvensal “Somereta”; Jaume Cortés, Toni Cifre, Jaume Tugores i Martí Cifre; i Antonio Alegre, Antonio Moragues, Antonio Vallejo i Joan Antoni Ferragut.

Les Festes del Carme entren en la recta final

Les Festes del Carme entren en la recta final després del parèntesi d’avui, divendres 12 de juliol per mor de les votacions dels càrrecs de la Patrona.

A les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà Ludoteca Colorins, espai de joc i entreteniment per a infants d’1 fins a 12 anys, en el qual podran gaudir d’una selecció de jocs i mini discoteca.

Demà, dissabte 13 de juliol, entre les 7 i les 20 hores, a la platja de la Gola, hi haurà el Torneig “Dragut” de rugbi platja.

I, a les 22 hores, començarà la festa a la Gola amb Deejaysgrup.

Diumenge 14 de juliol, a les 18.30 hores, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, es dirà missa solemne a la parròquia de la Mare de Déu del Carme. S’interpretarà la “Salve Marinera” i, amb acompanyament de la Banda de Música de Pollença, l’“Himne a la Mare de Déu del Carme”. Acte seguit processó marinera amb les imatges de Sant Pere i la Mare de Déu del Carme. Per poder participar a la processó us heu d’inscriure prèviament a l’oficina municipal del Port de Pollença. En el cas que no estigueu inscrits, l’Ajuntament no es farà responsable dels possibles danys que se puguin ocasionar.

A les 22.30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, començarà el Correfocs a càrrec de la colla de dimonis Ca de bou acompanyats dels tamborers Ca de bou, que seguirà pel carrer de l’Ecònom Torres, passeig de Saralegui i la Gola.

A les 24 hores, a la platja de la Gola, hi haurà Focs artificials a càrrec d’EUROPLA S.L.

Finalment, dimarts, 16 de juliol, dia de la Mare de Déu del Carme, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, hi haurà un concert del Cor de Pollença, organitzat per l’Associació de Veïns del Port.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT