ENQUESTA:QUINA ÉS LA TEVA MENJUA PREDILECTA PER SANT ANTONI SANT ANTONI?

289

No ens hem acabat de recuperar dels banquets nadalencs i ja som a Sant Antoni Unes festes que, com les que acabam de superar, estan igualment marcades pels excessos amb el menjar i el beure. La gastronomia Sant Antoniera no és tan extensa com la d’altres èpoques de l’any i bàsicament el que més es menja són espinagades, arengades amb pa amb oli i molt de porquim. Però, que és el que agrada més, i per tant, es consumeix en més quantitat. Idò aquesta és la pregunta d’aquesta quinzena al Punt Informatiu.

Entre les respostes es poden triar entre quatre opcions; les espinagades, que les hem dividides en dos farcits molt diferents, el d’arengades amb espinacs, o de col amb llom; el porquim, el qual s’inclouen els quatre genets de l’apocalipsi greixós: la xulla, el botifarró, el llom i la llonganissa; i les arengades amb pa amb oli, que no poden faltar als menús dels foguerons; finalment hi ha una cinquena opció per que el lector pugui posar aquell menjar que no es troba entre les opcions principals. Ara sí, ja només ens queda desitjar un bon any i un venturós Sant Antoni!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of