ENQUESTA: TRANSPORT PÚBLIC A POLLENÇA

674

Pollença ha estat (i està) aïllada de la resta de Mallorca. Fins aquí mai no ha arribat el tren i les línies d’autobús són deficitàries. Aquests dies, des del Govern de les illes Balears, s’ha anunciat la creació d’unes rutes que han d’unir l’aeroport de Son Sant Joan amb diferents zones turístiques de Mallorca, entre les quals no hi ha Pollença.

La cosa pot sorprendre, encara que, pensant-hi una mica, tampoc no és d’estranyar. Per què haurien de tenir un millor servei els turistes que els pollencins que, ara mateix, disposen d’un transport públic regular paupèrrim en tots els sentits: els autobusos sovint són obsolets, les freqüències són mínimes i, per si no bastava, ningú no parla de recuperar la llançadera fins a l’estació de ferrocarrils de la Pobla.

Per això i per moltes més raons que bé saben els usuaris del transport públic de les illes Balears, a PUNT iNFORMATIU, volem saber quina nota posau al servei de transport públic des de Pollença (una realitat extensiva a altres municipis de Mallorca) i com creieu que s’hauria de millorar aquest servei perquè funcionàs bé?

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT