ENQUESTA: QUIN ÉS EL MILLOR FARCIT PER ALS RUBIOLS/FORMATJADES?

442


Arribades aquestes dates, totes les cuineres i cuiners plantegen a la família una transcendental qüestió: Quin farcit posam a les formatjades i als rubiols? És habitual que cada membre de la família tengui una resposta diferent. Però el cuiner, en funció de l’estima que es tengui per cada familiar i dels gustos personals, farà més rubiols amb un farcit o amb un altre.

Abans de continuar cal aclarir que quan parlam de formatjades, ens referim a les que feim a Pollença, amb una pasta molt semblant o igual a la dels rubiols. Per això hem vist necessari demanar també a aquesta enquesta si la pasta dels rubiols és diferent de la de les formatjades. Clar que aquesta qüestió només la podran respondre els pollencins, però en el cas de ser d’un altre poble ens conformarem en que es seleccioni “Altres” i es deixi en blanc.

Respecte als farcits, la pregunta exacta que plantejam a l’enquesta és: Quin és el millor farcit per al rubiol/ formatjada? Entenent per “Millor”, el farcit que més s’adeqüi als gustos personals i a la idea que es té de com han de ser els rubiols i les formatjades.
Les respostes, com sempre, seran publicades a l’edició en paper de PUNT iNFORMATIU POLLENÇA. Mentre podeu veure els resultats provisionals al següent enllaç:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT