ENQUESTA: QUÈ OPINES DEL VOLUM DE LES CAMPANES HORÀRIES DEL CAMPANAR DE LA PARRÒQUIA?

840

[poll id=”17″]

UNA SONOMETRIA AVALARÀ SI LES CAMPANES HORÀRIES SUPEREN ELS DECIBELS PERMESOS

Alguns veïnats del campanar de Pollença han denunciat que les campanes superen els decibels permesos per l’Ordenança de renous. Per aquest motiu, l’Ajuntament, responsable de les campanes horàries, ha avançat que encarregaran una sonometria per avalar si les campanes superen els decibels permesos. Amb els resultats d’aquesta prova, es decidirà si “abaixam el volum de les campanes o si deixen de tocar durant la nit, cosa que ja es fa a molts pobles”, va dir el batle de Pollença, Miquel Àngel March.

Des d’Alternativa per Pollença, apunten que “l’Ajuntament ha de complir les seves pròpies normatives i respectar el descans dels veïns” i justifiquen que “les campanes horàries a la nit, no tenen sentit”.

La reacció d’una part de la població ha estat immediata i, justament, demanen tot el contrari d’aquells que es queixen del renou; o sigui, que les campanes toquin com sempre. En aquest sentit, cal deixar clar que la mesura que, finalment, s’adopti només afectarà les campanes horàries, que són de l’Ajuntament. Les campanes de la Parròquia, propietat de l’Església, continuaran repicant, tocant per mort o per foc, sense canvis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT