ENQUESTA: LLOGUER TURÍSTIC, COM S’HA DE ZONIFICAR POLLENÇA?

48

El 8 d’agost va entrar en vigor la nova llei de lloguer turístic de les Balears. Des d’aquest dia, queda prohibit el lloguer turístic a edificis d’habitatges plurifamiliar, a excepció del lloguer a habitatges habituals per un temps màxim de 60 dies l’any. Però aquest lloguer només es podrà fer allà on la zonificació que han de fer els ajuntaments ho permeti. Ara, els ajuntaments tenen fins al pròxim estiu per decidir a quins redols del poble es podrà llogar i a quins no. Fins que no s’aprovi la zonificació el lloguer vacacional queda limitat a habitatges unifamiliars que ja tenguin llicencia, es a dir, a les finques. Mentrestant, el govern ja ha avisat que es posaran multes d’entre 20.000 i 30.000 euros als propietaris que lloguin de manera irregular, i de fins a 400.000 euros a les plataformes digitals que anunciïn lloguers sense llicència.
Mentre aquest debat encara no ha arribat a l’ajuntament de Pollença, al PUNT iNFORMATIU POLLENÇA ens avançam i plantejam als nostres lectors les següents preguntes:

Creus que l’ajuntament de Pollença ha de prohibir el lloguer turístic de pisos a alguna zona de Pollença? Quina?

Els resultats de l’enquesta els publicarem al PiP del dia 4 de setembre. Com sempre, els vots repetits d’una mateixa adreça IP seran eliminats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT