ENQUESTA: LA CIRCULACIÓ AL NOU PASSEIG

292

[poll id=”5″]

Aquesta Setmana Santa ja s’ha obert al transit a tota la primera línia, de la plaça Enginyer Roca fins a la rotonda de Llenaire. I tot i que encara falten alguns detalls, com a part del nou mobiliari urbà i la il·luminació, ja ens podem fer una idea bastant ajustada de la nova imatge del Passeig i del seu funcionament.

Actualment entre l’avinguda Llenaire i l’avinguda París els cotxes poden circular tot el dia i només en direcció Port de Pollença. Mentre que per tot el tram empedrat, entre l’av. París i la plaça Enginyer Roca, els vehicles a motor només poden circular entre les 5h de la matinada i les 18h. Això sí, a aquesta part del passeig només s’hi podrà anar a una velocitat màxima de 20 km/h.

Per tant estem parlant d’una semi-peatonització, que era el que es va plantejar des del principi en l’anterior legislatura. Però és cert que fent un passeig per la zona empedrada, la sensació que dóna és la d’un passeig completament per a vianants. De fet, ja s’han sentit veus a les xarxes que reclamen una peatonització total i l’Ajuntament ha promès replantejar-se el sistema després de l’estiu, havent analitzat el funcionament en temporada alta. Evidentment també hi ha qui demana tot el contrari, ja que el fet de tallar el transit a aquesta zona dificulta molt l’accés a la platja i als comerços per part dels turistes. En aquest sentit la crítica més gran ve per la reducció de les places d’aparcament que ha suposat el nou passeig.

PUBLICITAT

Tenint en compte que molta gent haurà aprofitat aquestes vacances de pasqua per visitar el nou passeig, a l’enquesta d’aquesta quinzena plantejam la següent pregunta:

Com creus que hauria de ser la circulació dels vehicles de motor pel nou passeig empedrat del Port de Pollença?

Evidentment la pregunta i les respostes queden restringides al tema de la circulació i deixarem potser per una altre enquesta opinions sobre l’estètica o l’aparcament.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT