Enquesta
Després d’una campanya tensa, les urnes dibuixaren un mapa polític municipal complex: empat tècnic entre les dues formacions més votades, necessitat de pactar per governar i dificultat d’assolir una majoria absoluta per les dues bandes, són tres variables en què es trobaren els 17 regidors electes aquell 25 de maig de 2015.
Així que, després d’una campanya tensa, hi va haver unes negociacions intenses, ja que la possibilitat de consolidar un govern continuista era tan factible com fer un gir que és allò que, finalment, va passar.
Amb un pacte de govern amb els independents d’Unió Mollera i el suport extern d’Alternativa per Pollença, el candidat de Junts Avançam, Miquel Àngel March, es va fer amb els vots necessaris per assolir la batlia.
Des del 13 de juny de 2015, els sis regidors de Junts Avançam i l’edil d’Unió Mollera governen en minoria el municipi de Pollença, mentre que, a l’oposició, hi ha deu regidors.
Per tant, aquests dies arribarem a la meitat de la legislatura, ja que es compliran 2 anys des de la confecció del govern municipal. Aquest equador coincideix amb un moment difícil en què Alternativa ha abandonat la junta de govern i es nega a votar a favor del pressupost general del 2017 argumentant l’incompliment dels acords del juny del 2015. Això ha provocat que el batle, Miquel Àngel March, vinculi la seva continuïtat a l’aprovació del pressupost.
Per tot això, a l’enquesta d’aquesta quinzena, us demanam una valoració global d’aquests dos anys de gestió municipal.

gif ANIMADO Volar-e

Artícles relacionats