ENEA BINAGHI GUANYA EL CURTCLUB DE 2020, PERÒ FINS AL 2021 NO HI HAURÀ GALA

564

El jurat del certament de curtmetratges CurtClub va fallar ahir vespre que el treball guanyador de l’edició de 2020 és Sonrie d’Enea Binaghi. Tot i amb això, degut a la pandèmia, no hi haurà la gala en què es projectaven els guanyadors al Club. Tampoc no es projectaran a Cine Ciutat com s’ha fet els darrers anys. L’organització ha avançat que, si tot va bé, els projectaran junt amb els finalistes del 2021.

Enea Binaghi rebrà per Somrie un premi en metàl·lic de 300 euros i un diploma.

El segon premi ha estat per Emma Hurtado, Claudia García i Maria Gabriela García que havien presentat el curtmetratge Ous pel qual rebran com a premi un sopar al Club i un diploma.

En aquesta ocasió, hi ha hagut una davallada de la participació, però ha estat un dels anys en què els treballs eren de major qualitat. És més els organitzadors apunten que la majoria de curtmetratges estan enfocats cap a la covid-19 i el confinament.

PUBLICITAT

El jurat del CurtClub 2020 estava composat per l’autor, actor i director de teatre Josep Pere Peyró, el director de cinema Pere March i l’artista visual Miquel Àngel Albis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT