EN MARTÍ I EL SIURELL MÀGIC, TERESETES AL MOLL

135

Aquest diumenge 22 de novembre, a les 12 hores, a la Sala d’actes del Port de Pollença, la companyia Disset Teatre presenta En Martí i el Siurell màgic, un espectacle de teresetes per a infants majors de 3 anys.

En Martí és un nin alegre i juganer que, tot i ser fill de pescadors, li té por a la mar. Un bon dia les coses deixen de ser així com eren: el pare és mort i la Fam Fatal s’ha instal·lat a casa. Ara en Martí haurà d’enfrontar-se a les seves pors, fer sonar el siurell i anar a alta mar, on els peixos que pescava son pare i que cuinava sa mare l’esperen. Però les pors no són tan fàcils de vèncer…
Una història de superació personal. Una obra subtil, divertida i poètica, on els personatges són metàfora del món que els envolta.

L’entrada a En Martí i el Siurell màgic és gratuïta, però l’aforament és limitat. Per això, cal fer la reserva prèviament. Per això, les persones interessades en assistir a aquesta funció de teresetes s’han de posar en contacte amb can Llobera. Bé passant-hi, bé telefonant al 971530108 / extensió 200, de dimarts a divendres, entre les 11 i les 14 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT